Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povezanost

Trećina odraslih i dalje u krevetu grli medvjedića iz djetinjstva

medo
Arhiv VL-a
16.08.2010.
u 12:09

Prema britanskoj anketi, čak 25 posto muškaraca na posao nosi medvjediće da bi se osjećali kao kod kuće.

Dok će neki u svom ormariću odvojiti mjesto za svoju omiljenu igračku iz djetinjstva, neki će svog omiljenog plišanca ponijeti u krevet i u poznim godinama. Anketa provedena na 6000 Britanaca pokazala je da više od trećine odraslih i dalje u krevetu grli svog medvjedića iz djetinjstva.

Više od polovice Britanaca čuva pak svoje medvjediće ili slilčne plišane igračke iz djetinjstva, a prosječan takav medvjedić star je oko 27 godina. Prije nego osudite one koji i u srednjim godinama spavaju s medvjedićem, stručnjaci tvrde da se oni lakše nose sa stresom te da medvjedići djeluju umirujuće na kraju radnog dana.

Čak 25 posto anketiranih muškaraca izjavilo je da nose medvjedića na posao sa sobom, jer ih podsjeća na dom.

Anketu je, inače, proveo hotelski lanac Travelodge, nakon što su prošle godine čak 75.000 medvjedića vratili vlasnicima koji su ih zaboravili u hotelskim sobama.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
21:37 16.08.2010.

Naravno da medvjedići djeluju umirujuće prije spavanja, ali najbolje se spava kad se prvo naseksaš, pa onda odeš medvjediću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije