Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprdnja na internetu

Trebalo je dvije godine da se ručno izradi Rihannina haljina. A onda su je popljuvali

rihanna
Foto: Instagram
1/5
07.05.2015.
u 13:57

Nakon što se pojavila na balu u newyorškom Metropolitan Museumu u kreaciji koju je dizajnirala kineska dizajnerica Guo Pei, Rihanna je postala viralni hit u svom ekstravagantnom izdanju.

Od pizze do omleta...

Nakon što se pojavila na balu u newyorškom Metropolitan Museumu u kreaciji koju je dizajnirala kineska dizajnerica Guo Pei, Rihanna je postala viralni hit u svom ekstravagantnom izdanju.

I dok  su se internetom počele širiti fotografije na kojima izgleda kao da je pjevačica dio velike pizze ili omleta kojeg vuče za sobom, priča o ovoj dizajnerskoj kreaciji zapravo je vrlo zanimljiva.

Rihanna je ovu, u Kini inače vrlo poznatu i priznatu dizajnericu, pronašla na internetu, a žuta kreacija u kojoj se pjevačica pojavila na crvenom tepihu, ručno je izrađena do najmanjeg detalja. Za to je trebalo čak dvije godine.

"Jako mi se sviđa ova haljina, obožavam je. Jako je teško hodati u njoj bez nečije pomoći. Ali vrijedilo je" Tim je riječima Rihanna otkrila što misli o svom modnom izboru na crvenom tepihu Metropolitam Museuma.

Guo Pei, 45- godišnja je kineska dizajnerica koju obožavaju kineske slavne i poznate osobe zbog ekstravagancije koju nudi. Jednu takvu haljinu, zlatne boje, izrađivala je punih 50 tisuća sati, a kada je bila gotova zauzela je čitavu sobu.

Najskuplji komad koji je izradila Guo Pei je muško odijelo za 30 tisuća pravih bisera, a vrijednost mu je oko pola milijuna funti.

 

>>Svi ismijavaju njezinu kreaciju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije