Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za parove

Tražite dobar seks? Otputujte u nepoznato

odmor, godišnji odmor, putovanje
Marko Prpić/Pixsell
21.05.2012.
u 12:55

Partneri se često nakon mjeseci i godina veze nađu u kolotečini. Seksualni život moguće je ipak oživjeti i to daleko od kuće...

Amerikanci smatraju da će im seks biti puno bolji na putovanju nego kod kuće. Jedan je od razloga i taj što se ljudi tada prepuštaju trenucima i maksimalno u njima uživaju jer su kratki odmori danas jedini načini bijega iz užurbanog i stresnog života, posla i odgovornosti.

Da će im seks na putovanju biti 'iscjeljujući', misle čak tri četvrtine žena i muškaraca od 1529 ispitanih. Opuštanje i vođenje ljubavi na plaži privlačnim smatra 22 posto ispitanika, dok ih 19 posto misli da je to privlačno u gradovima poput Pariza ili Rima. Krstarenje je privlačno za 15 posto ljudi, a devet je posto skromnih kojima je za igru pod plahtama dovoljan udoban krevet i doručak u nekom hotelu, dok je isti postotak zadovoljan seksualnim životom i na kampiranju, objavila je rezultate ankete društvena mreža Zoosk.com.

Druga strana putovanja

Osim eksplozije strasti, parovi se često brinu kako će cijelo putovanje proći i hoće li se zaista moći u potpunosti opustiti i uživati. Brinu se hoće li se posvaditi jer jedan drugome idu na živce, kako će proteći putovanje do odredišta te hoće li im nestati tema za razgovor. Čak 86 posto njih nezadovoljno je ako ne sjedi uz partnera u avionu, dok 73 posto žena ometa hrkanje partnera, a 59 posto muškaraca živcira peglanje kartica na odmoru.

Ne kaže se bez veze da je putovanje, pa makar bilo i kratko, test za svaku vezu kao i prilika za bolje upoznavanje sebe i partnera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije