Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće u brazilu

Toples za Rio: Rihanna snimila zavodljivi editorijal za Vogue

ihanna
Foto: Instagram/Rihanna
1/5
27.04.2014.
u 11:01

Još jednom je objasnila zašto je redovito u vrhu ljestvica najseksi žena na planeti.

Kako spojiti ugodno s korisnim najbolje zna pjevačica Rihanna.

Ljepotica je otputovala u Brazil gdje je na plažama Rio de Janeira snimila zavodljivi editorijal za tamošnje izdanje časopisa Vogue, a istodobno si je priuštila nezaboravan provod.

Za 39. izdanje prestižnog modnog magazina 26-godišnja glazbenica skinula se u toples i još jednom objasnila zašto je redovito u vrhu ljestvica najseksi žena na planeti.

U Riju je Rihanna bila još u siječnju. Došla je u pratnji nekoliko asistenata, kuhara i osobnih trenera. Dane je provodila na snimanjima, ali i na ludim tulumima. Rekla je kako joj se Rio jako sviđa i kako bi se voljela tamo vratiti na karneval ili na Svjetsko nogometno prvenstvo.

>>Na košarkašku tekmu došla bez grudnjaka i plesom zavela kamermana

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
19:22 27.04.2014.

svaki put nosi drugaciju periku...bas kao I Knowles....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije