Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Top modeli fashion sportskih gležnjača za jesen 2020.

Fashion sportske gležnjače
Foto: Mass
1/21
05.11.2020.
u 09:39

Ovogodišnja moda je u znaku udobnosti. Stoga  i ne čudi da jesensku hit kombinaciju čine sportske gležnjače, tople, prilagodljive i moderne.

Ljubiteljice trendova i udobnosti oduševit će izbor upravo takvih gležnjača u Massu jer je ponuda obogaćena raznolikim modelima sportskih gležnjača koje se izvrsno mogu uklopiti u poigravanje s raznim modnim kombinacijama. Ako mislite da u svojoj garderobi imate dovoljno cipela, nakon ovakve ponude zasigurno ćete o tome još jednom razmisliti!

Foto: Mass

Sportske gležnjače su obuća koja će nadopuniti svaki stil odijevanja. Od sportskog do casual, a uz par maštovitih ideja izvrsno će se uklopiti i u nešto elegantniji stil, kao što je primjerice kombinacija  maksi haljine, dugog zimskog kaputa i jednobojnih tenisica sa čarapicom. Može se i drugačije kombinirati, primjerice, dugačka uska jednobojna haljina u kombinaciji s tenisicama sa životinjskim printom i  sa čarapicom.

Foto: Mass

Svojoj modnoj kombinaciji ove ćete jeseni dodati  „točku na i“  s modelom visokih modnih tenisica, te ćete tako modno usklađeni zakoračiti u hladne jesenske dane. Naglasak kod  svih kolekcija je na zanimljivim detaljima koji svaku sportsku gležnjaču čine zanimljivijom. Ove godine oduševljavaju modeli u metalnim nijansama, a u trendu i dalje ostaju modeli s naglašenim znakom logotipa. To je obuća koja se izvrsno uklapa sa casual stilom odijevanja, posebice s modernim trenirkama ili u nešto klasičnijoj varijanti, u kombinaciji s traperom, bez obzira jesu li to klasične traperice, kombinezon ili suknja.

Foto: Mass

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije