Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNI MODELI

Top fashion 10 gležnjača bez kojih će vam jesen i zima biti nezamislive

CCC
Foto: CCC
1/49
29.10.2019.
u 09:00

Ako želite izledati kao prava fashionistica, podignite svoj stajling upečatljivom torbicom i ultramodernim gležnjačama

Iako još nemamo osjećaj da smo zagazili u jesen jer se temperature kreću oko dvadesetak stupnjeva, otvorene cipele ipak više nisu modna opcija. Stoga ukoliko već niste bili u jesensko -zimskom šopingu krajnje je vrijeme da nabavite nove gležnjače. Ove jeseni i zime, sudeći prema fotografijama fashion influencerica, nose se robusne gležnjače s debelim gumenim potplatima.

Foto: CCC

Ako ste spremni za mali pomak i upečatljivu obuću na kojoj će se često zaustavljati pogledi prolaznica, gležnjače sa životinjskim uzorkom, pravi su izbor za vas. Leopard uzorak na čizmama odlično će pristajati uz crne vunene uske haljine, a zimsku „safari“ kombinaciju svakako će podignuti i malo jarko crvenog ruža na usnama. Ako ste ipak ljubiteljica elegancije, zmijski uzorak na gležnjačama s potpeticom, odlično će podići bilo koji poslovni outfit.

Foto: CCC

Foto: CCC

Foto: CCC

Foto: CCC

 

Foto: CCC

Za sve one koje smatraju da upadljive divlje gležnjače ipak nisu njihov đir, gležnjače s decentnim zakovicama probudit će vašu divlju modnu stranu, ali na decentniji i rokerskiji način.

Foto: CCC

Foto: CCC

Poslovna elegancija ne mora biti dosadna, a da vaš outfit bude besprijekoran, odaberite kožnate gležnjače koje će se savršeno uklopiti s crnim hlačama, ali i trapericama i sakoom. Ne zaboravite uskladiti i torbicu s vašim stajlingom. Crna klasična torbica s upečatljivim detaljem savršeno će upotpuniti vaš dnevni look.

Foto: CCC

Foto: CCC

Foto: CCC

Uz zagasite jesenske tonove odlično će se uklopiti torbice zanimljivih oblika. Da vam jesen i zima budu zanimljiviji predlažemo crvene nijanse torbica, koje oblicima odskaču od klasike.

Foto: CCC
Foto: CCC

Sadržaj nastao u suradnji s brendom CCC

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije