Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Top 5 razloga za zdravi web shopping

bio&bio
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
24.01.2015.
u 08:00

Neka tvoja hrana bude tvoj lijek, a tvoj lijek neka bude tvoja hrana - poznata je izreka grčkog filozofa i liječnika Hipokrata koji je zapravo zaslužan za širenje ideje o upotrebi zdravih namirnica umjesto lijekova. A upravo to je i u novije doba potvrdila znanost i prehrambena struka koja je time i postavila trend zanimanja za zdrave, organske namirnice.

Svi želimo jesti zdravo, osjećati se dobro, izgledati još bolje i kupovati provjerene, sigurne i kvalitetne namirnice, a ako volite zdrav život i trudite se živjeti u skladu s prirodom, onda sigurno spadate među ljubiteljice i ljubitelje bio&bio trgovina. No, ukoliko spadate među one koji ih još nisu upoznali, idealna je prilika da zdrav život i zdrav način prehrane možda upoznate i kroz nove web stranice bio&bio trgovina.

Donosimo pet razloga zašto ćete vašu sljedeću kupnju obaviti na novoj bio&bio web trgovini!

1. Beskompromisno organski
Organske namirnice koje se nalaze na bio&bio policama podliježu striktnim testiranjima i eko certificiranju koji jamče vrhunsku ekološku kvalitetu ali i internim provjerama od kojih je prva ona osobna, od strane bio&bio tima koji je testira kod kuće u svojoj kuhinji. „Prolaznu ocjenu“ dobivaju samo one žitarice, mahunarke ili sjemenke najboljeg okusa i idealnih svojstava.

2. Potpuno ekološki
Povrće i voće iz organskog uzgoja ne sadrži štetne pesticide i ostale toksine poput konvencionalnih plodova, ukusnije je, bogatije vitaminima i ostalim nutrijentima te je neupitno zdravije. Bitna im je prednost i to što njihov uzgoj ne onečišćuje tlo i vodu, a baš zato zahtijevaju posebnu njegu, znanje i trud eko poljoprivrednika. bio&bio trgovine prepoznate su po svojoj bogatoj ponudi ekološkog voća i povrća s velikim izborom domaćih kultura.

3. Popularno domaće
Sve češći su izbor upravo hrvatski organski proizvodi kojih je na bio&bio policama više od 1000. bio&bio podržava razvoj domaće ekološke poljoprivrede te već više od 10 godina njeguje i razvija jedinstven oblik partnerstva na našem tržištu dajući domaćim poljoprivrednicima podršku da ustraju u eko proizvodnji. Danas, uz vlastito eko imanje Zrno, aktivno surađuje s više od 30 hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih eko gospodarstava diljem Hrvatske a broj kooperanata raste iz dana u dan. Posebna se pažnja pritom posvećuje upravo raznolikom izboru organskog voća i povrća: svježa salata, mrkva, blitva, krumpiri ali i domaće mandarine i niz drugih svježih namirnica svakodnevno se dostavlja s polja naših poljoprivrednika kojima bio&bio jamči otkup robe po fer cijenama.

4. Sigurni agrumi
Konvencionalni agrumi i ostalo voće se zbog kratkog roka trajanja i osjetljivosti često tretira izuzetno štetnim kemikalijama kojima niti temeljito pranje i guljenje kore ne može poništiti otrovna svojstva. Kemijski pesticidi i fungicidi na žalost prodiru i u sam plod te ga čine toksičnim. U bio&bio trgovinama možete izabrati prekrasne domaće mandarine s Pelješca koje s punim užitkom možete pojesti i ponuditi mališanima, kao i sočne, organske limune i naranče.

5. Prodavači, savjetnici i ugodan web shopping
Kako bi se što lakše snašli kroz raznovrsnu ponudu organskih proizvoda, kojih je na bio&bio policama više od 3000, rado će vam na usluzi biti stručni bio&bio prodavači. Stoje na raspolaganju za sva pitanja, savjete, bilo da svratite u našu trgovinu ili vaš zdravi shopping obavljate preko weba.

Svi su redom i sami strastveni eko aktivisti, ljubitelji zdravog života i vrsni kuhari ili barem strastveni eksperimentatori koji sa svojim kupcima rado dijele zanimljive recepte koje možete pogledati na novoj i unaprijeđenoj web trgovini www.biobio.hr.

Surfanje po bio&bio web stranici i web shopping od sada su još ugodniji! Zahvaljujući velikom makeoveru ne samo izvana nego i „iznutra“, a zbog brojnih novih funkcionalnosti osjetit ćete razliku - nabolje!

Na biobio.hr pratite što vam se fino i organsko nudi na mjesečnim sniženjima, čitajte nove članke o zdravom životu i eksperimentirajte s raznovrsnim, zdravim receptima.

Želite prijaviti greške?