Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Top 3 ergonomske stolice u mreži

Provodite sate i sate u traženju odgovarajuće ergonomske stolice, a preferirate mrežu?
01. lipnja 2021. u 13:19 531 prikaza
TopChair
Pogledajte galeriju 1/12

TopChair tim Vam predstavlja Top 3 ergonomske stolice u mreži!

1. UREDSKA STOLICA ERGOHUMAN

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Ergonomska stolica Ergohuman je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja, što je idealno za radna mjesta na kojima cijeli dan sjedimo.

Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko. 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje. Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.

TopChair | Autor : Ergonomska stolica Ergohuman

Podesiva potpora lumbalnom dijelu kralježnice, te klizeće sjedište omogućavaju sjedenje s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem. Sinkronizirani multilock mehanizam sa antishock i Infinite lock mehanizmom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama.

Uredska stolica Ergohuman je savršen spoj dizajna i tehnologije jer sve funkcije upravljanja stolicom moguće je podesiti putem jedne ručkice, a zbog svog dizajna sa kromiranim detaljima i aluminijskom bazom, ostavlja dojam robusnosti i izdržljivosti.

Ergohuman uredska stolica dostupna je u crnoj boji sa aluminijskom bazom i uključenim rukonaslonima.

2. UREDSKA STOLICA ENJOY

Visokokvalitetna menadžerska uredska stolica, dizajnirana za intenzivnu uporabu i dugotrajno sjedenje. Enjoy je dizajniran na način da osigurava stalnu potporu za cijela leđa tijekom sjedenja.

Zbog specijalne mikroperforirane mreže sjedišta, naslona za leđa i naslona za glavu sjedenje je ugodno i ergonomsko. 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje. Naslon za glavu podesiv je po visini i kutu.

TopChair | Autor : Enjoy uredska stolica

Sinkronizirani multiblock mehanizam sa anti shock funkcijom omogućavaju podešavanje kuta sjedenja ovisno o korisnikovim potrebama. Zahvaljujući klizećem sjedištu moguće je namjestiti sjedenje s obzirom na korisnikovu visinu, jer se na taj način postiže najbolji kontakt bedra sa sjedištem. Enjoy uredska stolica je certificirana za 24-satnu upotrebu i mogu ju koristiti osobe do 150 kg.

Enjoy uredska stolica dostupna je u crnoj boji sa aluminijskom bazom i uključenim rukonaslonima, a 97% Enjoy stolice proizvedeno je od recikliranog materijala.

3. UREDSKA STOLICA OKLAHOMA PDH

Menadžerska uredska stolica ergonomskog dizajna sa lumbalnom potporom podesivom po dubini. Naslon stolice je u visokokvalitetnoj mreži sa podesivim naslonom za glavu, dok je sjedište stolice presvučeno u tkaninu sive ili crne boje.

TopChair | Autor : Uredska stolica Oklahoma PDH

Sinkronizirani mehanizam s anti shock funkcijom s mogućnošću zaključavanja u pet pozicija. 3D podesivi rukonasloni proizvedeni su od mekane PU pjene, a omogućavaju podešavanje visine, dubine, te bočno podešavanje. Oklahoma stolica ima i aluminijsku bazu sa pet krakova.

Svi navedeni modeli, a i mnogi drugi modeli uredskih, konferencijskih i radnih stolica se mogu isprobati prije kupovine u našem showroomu na adresi Sisačka cesta II. odvojak 60, 10 020 Zagreb.

Ivana Paradžiković
Novi izazovi
Pogledajte koji je prvi javni angažman Ivana Paradžiković odradila nakon odlaska s Nove TV
Renault Twingo
DOBRA ODLUKA
Nakon dugo vremena sjela u auto i oduševila se