Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od stvarnosti

Prvo je bio seksualni fetiš, a onda postao normalan način života: Tom se oblači i ponaša poput psa

This Morning
03.03.2020.
u 13:39

Radi kao tehničar rasvjete, ima 32 godine i djevojku. Iako se na prvu njegov život čini kao uobičajen, Tom je pronašao način bude sve samo ne takav.

Tom ima 32 godine i radi kao tehničar rasvjete, a u slobodno vrijeme ima zaista neobičan fetiš i način života. On je, naime, 'ljudski pas'. U početku je ovo bio isključivo njegov seksualni fetiš, a sada mu je postao normalan način života i zabava. "Prvi dodatak je bila obična narančasta ogrlica i povodac, ali s godinama sam prikupio jako puno odjeće, kostima i dodataka kako bih svoj izgled dalmatinera doveo do savršenstva. "eBay!" prvo je što viče Tom na pitanje gdje je pronašao svoj kostim od lateksa, prenosi Telegraph.co.uk.

Foto: This Morning

"Prvi put otkrio sam da mi se ovo sviđa dok sam bio s bivšom zaručnicom, Rachel. Nažalost. veza nije potrajala, ali moja nova djevojka prihvaća moj način života. S vremenom sam razvio osobnost veselog i zaigranog psića kakav sam danas. Nikada nisam imao psa dok sam odrastao, ali uvijek sam osjećao povezanost sa životinjama i one su uvijek mirne u mojoj blizini."

Tomovu priču pogledajte u videu:

Tom, koji je spavao u psećem kavezu, potrošio je preko 4000 funti (35 500 kuna) na svoju opsesiju. Osim ogrlica i dodataka, mora kupovati i baby puder kako bi mogao obući i skinuti kostim.

"Neki ljudi razumiju više nego drugi. Ne pričam im o tome ako ne žele znati više, nije fer ni prema njima ni prema meni. Većina mojih prijatelja također ima ovaj fetiš, pa me razumiju. Međusobno si dijelimo pseće keksiće i nagradice. Ovakav način života omogućava mi da uživam u jednostavnim stvarima u životu."

Foto: This Morning

"Od grickanja igračaka do tretiranja mene kao 'dobrog dečka' - sve su to načini da pobjegnem od hektičnog i normalnog života. Kada se vratim u stvarnost um mi je nekako čišći i osjećam se sretnije."

Tom tvrdi kako ne živi kao pas cijelo vrijeme: "Psića glumim jednom tjedno uglavnom, a čak ne ni cijeli dan. Ponekad je to pet minuta, ponekad par sati." 

"Možete pronaći takvo zadovoljstvo u jednostavnim stvarima, naprimjer, kada vam netko baca tenisku lopticu i nagradice! Moja 'pseća strana' mi ne radi probleme, ali ponekad u trgovini za životinje osoblje gleda u mene jer vide kako se veselim igračkama i kako ih žvačem. Dok je onih koji me razumiju, ja imam motivacije."

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:43 03.03.2020.

Doci ce sudnji dan....ubrzo...

DE
decurro
14:04 03.03.2020.

sotonizam i idiotizam najbolje prolaze na vecernjem

IA
ianbibian
07:25 04.03.2020.

Ovi koiji daju negativne komentare ne znaju ništa drugo da mrze druge i drukčije. Što vam smeta nečija sloboda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije