Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od glave do pete

One su najbolje odjevene poznate Hrvatice

POznate Hrvatice
Foto: Pixsell
1/6
23.12.2014.
u 09:56

Početak blagdanskog tjedna odlučili smo iskoristiti kako bismo vam predstavili Fashion.hr Style Community listu najbolje odjevenih Hrvatica u ovoj godini!

Sa 2014. godinom na izmaku, pravo je vrijeme za rekapitulaciju modnih dojmova, koji su na nama ostavili traga u posljednjih 365 dana.

Ovaj tjedan na portalu Fashion.hr predstavljena je Fashion.hr Style Community lista najbolje odjevenih Hrvatica u ovoj godini!

Ovih 10 poznatih dama tu su titulu zaslužile zahvaljujući svojoj prisutnosti pod svjetlima reflektora i dosljednim modnim izričajem prezentiranim u javnosti kroz 2014. Evo tko je u stilskom pogledu obilježio ovu godinu....

Iva Balaban

Iva Balaban velika je zaljubljenica u modu, s kojom se svakodnevno spremno igra. Vidljivo je to iz svake njezine kombinacije, kojom poznata hrvatska fashionistica pomiče granice uvriježenog. Nešto što do sada možda niste mogli zamisliti na sebi, Iva će najvjerojatnije isfurati sa stilom i stavom i potaknuti vas da ponovno preispitate neke zadane kanone mode. Stylinga kojima nas je osvajala u 2014. uistinu je mnogo, a mi smo izdvojili nama tri omiljena, iz kojih se vidi koliko Iva uživa u svemu što joj modni svijet nudi.

Foto: Instagram

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Marijana Batinić

I prije no što je postala jedna od najbolje odjevenih trudnica na domaćoj sceni, Marijana Batinić šarmirala nas je svojim stilom iz prigode u prigodu. Trendy komade koje obožava, poznata hrvatska voditeljica redovito uspijeva prilagoditi u vlastitu korist i učiniti ih samo svojima. Način na koji nosi modne aktualnosti vrlo je autentičan, a njezine kombinacije odišu originalnošću i stavom. Nije tajna da obožavamo i njezin trudnički stil, kojim je Marijana pokazala da se i u blaženom stanju može izgledati tako svježe, simpatično i chic!

Foto: Fashion.hr/PR foto

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Anamarija Brkić

Anamarija Brkić, vlasnica jednog od omiljenih domaćih brandova Amarie, i ove nas je godine očarala svojim stilom. Ako se pita ovu poznatu dizajnericu, upečatljiv stil moguće je postići sa samo dvije glavne komponente – crnom i bijelom bojom. Elegancija s pomakom najbolji je opis Anamarijina stila, koji najčešće uključuje eterične komade s njezinim potpisom i nevjerojatno zanimljivim i nadahnjujućim konstrukcijskim rješenjima. Kada bi živjela u Francuskoj, uvjereni smo kako bi Amarie bila eklatantni primjer chic Parižanke!

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović ambasadorica je bez premca! Njene Lei Lou kreacije dolaze maksimalno do izražaja kada ih nosi upravo ona, a nerijetko se dogodi da poznata dizajnerica napusti vlastitu zonu komfora i upotpunjuje svoje kreacije pomno biranim dizajnerskim dodacima; robusne kožne gležnjače tako se savršeno slažu sa ženstvenom čipkastom haljinom, bijela midi suknja elegantnog pada s platnenim tenisicama... Alex Dojčinović spremna je na igru trendovima i redovito služi kao neiscrpan izvor inspiracije za mnoge mlade Hrvatice.

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Ljupka Gojić Mikić

Originalnost je riječ koja po nama najbolje opisuje modni izričaj nekadašnjeg supermodela i današnje ikone stila Ljupke Gojić Mikić. Njezine odjevne kombinacije, pune printeva i vedrih boja, zrače nevjerojatnom energijom, a Ljupki je za osmišljavanje istih bez sumnje potrebno tek nekoliko minuta. Ova velika modna znalica voli dizajnersku modu, no neke očite trendove nosi na jedinstven i dosad možda neviđen način. Ovo su samo tri kombinacije kojima nas je Ljupka u potpunosti osvojila – ako vam usfali inspiracije za odijevanje, njezin Instagram profil na kojem nerijetko objavljuje svoje stylinge postat će vaš izvor kreativnosti!

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović jedna je od dama hrvatskog glumišta koja, kada je moda u pitanju, s velikom lakoćom gradi epitet filmske dive. Glamur je riječ koja najbolje opisuje njen stil, a Bojana nas je u minimalno tri prigode ove godine uspjela ostaviti bez daha. Njene odjevne kombinacije evociraju uspomene na ženstvene glumačke dive Hollywooda, čija se besprijekorna moda izdanja i danas pamte i prepričavaju. Bojana je, poput Vande Winter, vjerna obožavateljica eNVy room dizajna, a čak i kada je u baloneru, na crvenom tepihu izgleda tako otmjeno i chic!

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Vanda Winter

Godina 2014. definitivno prolazi u znaku Vande Winter, koja se ostvarila ne samo na poslovnom već i na modnom planu. Uspješna suradnja s eNVy roomom iznjedrila je jedno sasvim novo Vandino lice, u kojem uživamo cijele godine. Iz prigode u prigodu i sa svakom novom eNVy room kreacijom, naša glumica i pjevačica ostavlja dojam porculanske lutke, koja je bez imalo problema pronašla svoj put do liste najbolje odjevenih Hrvatica godine. Provjerene modne formule Vanda Winter će se nesumnjivo držati i sljedeće godine, a zašto i ne bi, kada joj tako dobro pristaje!

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Foto: Fashion.hr/Jure Perišić, John Pavlish

Među ovim ljepoticama na listi najbolje odjevenih Hrvatica u 2014. godini našle su se i Severina, Lana Puljić, Petra Kurtela...A kakvim su izdanjima "zaradili" dijeliti društvo na ovoj listi TOP 10 pogledajte na portalu Fashion.hr

>>Novac ne kupuje stil - Evo kako su to dokazale i ove slavne dame

Komentara 13

Avatar nula
nula
10:51 23.12.2014.

E , ovo je rak rana naseg drustva. Nije vazno kako tko izgleda , to je najvaznije. Katastrofa .

Avatar Tarabic
Tarabic
14:22 23.12.2014.

Sve bih ja njih menjao za jednu malu siromasnu dalmatinku.

IK
ikonoklast
10:02 23.12.2014.

moju babu nisu stavili ona ima originalne vintage stvari iz chanel pret a porte kolekcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije