Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znakovi

Tko je glasniji? Seks je baš kao i igranje tenisa

Marija Šarapova (1)
AFP/Pixsell
03.07.2012.
u 11:07

– Seks je u velikoj mjeri poput tenisa u Wimbledonu, žene su daleko bučnije! – kazao je jedan od ispitanika

Baš kao što su Maria Šarapova i Serena Williams glasne na terenu, odnosno glasnije od svojih muških kolega, novo je istraživanje pokazalo da one nisu samo glasnije na teniskom terenu, već i u spavaćoj sobi.

– Jedna od teorija može biti da, od kada žene glume češće nego muškarci, možda se osjećaju obveznima pružiti dokaz da uživaju. No kako bilo, moramo promijeniti uvjerenje da su bučniji u krevetu zadovoljniji i da više uživaju – kaže Tracey Cox, stručnjakinja za intimne odnose, dodajući da je vrištanje u krevetu jedan od oblika povratne informacije i oblik komunikacije među partnerima.

U anketi portala lovehoney.co.uk u kojoj je sudjelovalo više od 1100 muškaraca i žena čak je 94 posto žena priznalo da su glasnije od partnera tijekom seksa, a čak 70 posto muškaraca složilo se da su one glasnije.

– Seks je u velikoj mjeri poput tenisa u Wimbledonu, žene su daleko bučnije! – kazao je jedan od ispitanika.

Ipak nema određenih znanstvenih razloga zašto su žene među plahtama "nametljivije".

– To je individualna stvar. Neki će vrištati na koncertima, neki neće. To ne znači da ne uživaju – kaže Cox, a prenosi Daily Mail.

Dakle, stručnjaci uvjeravaju da, ako niste skloni glasanju u krevetu, to ne morate ni činiti.

 

 

Komentara 3

AN
Antiša
11:15 03.07.2012.

Baš bih želio da ih čujem u spavaćoj sobi...

RE
resal
09:23 04.07.2012.

I da ti budeš ispod njih dok vrište...

AN
Antiša
20:11 04.07.2012.

Između njih. Da im smetam kao Fata u krevetu između Muje i Hase.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije