Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Tisuće ljudi i na minus pet u noćnom šopingu u centru Zagreba

\'Christmas Shoppers STANDALONE: Shoppers walk on Princes Street in Edinburgh as stores try to encourage buyers in the run up to Christmas after weeks of flagging sales.\'
Danny Lawson/PA Photos/Pixsell
17.12.2010.
u 08:35

Hrvati brzo prigrlili kupovinu s popustima do ponoći, a prodavači za ožujak najavljuju još veći tzv. Night shopping, s rekordnim brojem dućana

Treći Late Night Shopping, noćna kupnja u središtu Zagreba, sniženjima od 20 do čak do 80 posto izvukao je u trgovine publiku u potrazi za pravom prilikom. Ni temperatura koja se spustila na pet Celzijevih stupnjeva ispod ništice nekoliko tisuća kupaca, uglavnom žena, nije omela u obilasku 184 prodavaonice s dužim radnim vremenom. Na meti kupaca bile su uglavnom trgovine s odjećom i obućom, a u onima poznatih marki bilo je sniženo sve, dok su u manjim buticima sniženja zaobišla aktualne zimske modele. Zagrepčanke, ali i one koje su za ovu priliku potegnule iz Karlovca, Siska... zadovoljne su kupnjom.

– Ovakvog nečeg kod nas u Sinju, a bogme ni u Splitu, još nema. Prilika nam je ovo da kupimo nešto prije sniženja, dok još ima boja i veličina – kazale su nam tri Sinjanke prebirući po vješalicama.

Organizatori noćnog šopinga, koji je u Hrvatskoj postao novi trend pa su ga prigrlili i neki veći trgovački centri, časopis The Best Shop, jako su zadovoljni što su uspjeli privući tisuće građana u središte grada.

– Trgovci kažu da na noćnom šopingu ostvare 30 do 50 posto bolje prodaje, a neki čak u ta četiri sata zarade više nego u cijelom tjednu – istakla je Melisa Sekender iz The Best Shopa te dodala da se u ožujku sprema novi, najveći dosad noćni šoping koji će biti praćen i popratnim sadržajima kao što su degustacije, koncerti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije