Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije spreman vezati se

Timberlakeova baka kaže da on ne želi brak s lijepom Jessicom Biel

justin jessica
Pixsell
06.10.2009.
u 17:02

Nije istina da je Justin koncentriran samo na posao jer je tijekom vikenda našao zamjenu za Jessicu zabavljajući se s misterioznom djevojkom u jednom noćnom klubu u Hollywoodu.

Iako se u posljednjih mjesec dana, otkako se počelo šuškati da je njegovoj vezi sa 27-godišnjom Jessicom Biel došao kraj, pjevač Justin Timberlake nije oglasio o tome, jučer je to umjesto njega učinila njegova baka.

– Jessica je bila spremna za brak, ali Justin još nije spreman na taj korak. Zauzet je pisanjem novih pjesama i usredotočen na karijeru. U njegovu životu djevojke samo dolaze i odlaze, pa imam dojam da je zapravo stalno slobodan – kaže Sadie Bomar, Justinova baka, koja je na sebe preuzela ulogu unukove glasnogovornice.

No nije istina da je Justin koncentriran samo na posao jer je tijekom vikenda našao zamjenu za Jessicu, koju je ljubio u posljednje dvije i pol godine. S misterioznom djevojkom 28-godišnji pjevač dobro se zabavljao u jednom noćnom klubu u Hollywoodu.

Prije nego što je uhvaćen in flagranti mediji su bili uvjereni da je krivac za prekid veze s Jessicom pjevačica Rihanna, s kojom se Justin navodno tajno sastajao. Istinu i prekid pokušavaju zataškati i Justin i Jessica koji se, unatoč razlazu, barem dvaput mjesečno nalaze na večeri. (ic/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije