Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li znali?

Tiktokerica otkrila: "Mnogi pogrešno koriste vrećice za darove, evo u čemu je 'trik'"

TikTok/@the.manc
21.12.2022.
u 15:30

Darovna vrećica, kaže, služi i da sakrije sadržaj i na taj način poveća iznenađenje...

Ako samo ubacite poklon i predate skupa sa vrećicom, ne možete iznenaditi nekoga jer će odmah vidjeti što ste mu dali. Većina nas uzme poklon vrećicu, stavimo u nju poklon i više o tome ne razmišljamo. No jeste li znali da ju lagano možete i zatvoriti pa da nitko ne može vidjeti što ste stavili unutra.

Darovna vrećica pak ima namjenu da sakrije sadržaj i na taj način poveća iznenađenje...

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Tako TikTokerica pod nadimkom The.Manc pokazuje kako vrlo jednostavno u svega nekoliko koraka pripremiti poklon koji će zadržati estetiku i omogućiti iznenađenje.

Na snimci koju je objavila na svom kanalu pokazala je da za početak valja uzeti vrećicu i rastvoriti je, a potom provući krajeve vezica kroz rupu na suprotnoj strani.

Pripazite da ste dobro postavili graničnike na krajevima vezica. Potom treba samo povući vezice, i  zatvorili ste vrećicu. Isti je trik pokazala i zvijezda TikToka Romina.

@the.manc You’ve been using gift bags wrong all this time #lifehack #lifehacks #giftbag #hacks ♬ Away With Me - Andrew Joy

Ona je sa svojih 19 milijuna pratitelja podijelila trik i rekla da cijelo vrijeme poklon vrećice koristimo pogrešno.

- Uzmite kraj svake vezice na vrećici i provucite ga kroz rupu na suprotnoj strani, kao što vidite u videu. Kada ste to napravili, samo trebate povući vezice na svakoj strani kako biste zatvorili vrećicu - rekla je dok je u videu demonstrirala svoj trik.

Njezin video je lajkalo preko 1,7 milijuna ljudi i svi su se oduševili. Mnogi su joj se zahvaljivali, jer im nikada nije palo na pamet da bi mogli tako nešto napraviti, a neki su čak u šali rekli i kako na TikToku uče više nego u školi, piše The Sun.

Danas je prvi dan zime: Evo što to znači za dane koji nam dolaze!

Ključne riječi

Komentara 1

BT
BTW
21:11 21.12.2022.

Još jednostavniji i kraći način:povucite krajeve vezica s unutrašnje strane, zategnite ih i zavežite u ukrasni čvor ili mašnice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije