Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična situacija

Tiktoker postao viralan nakon što je zapeo u vodenom toboganu: ‘Ovo mi je sada novi strah!’

Tik Tok
23.06.2023.
u 12:30

Neki korisnici tvrdili su da su zasigurno krive hlače koje je TikToker nosio

Muškarac iz Malezije postao je viralan nakon što je ranije ovog mjeseca objavio video kako je zaglavio u jednom vodenom toboganu. TikTok, koji je pregledan gotovo 43 milijuna puta, prikazuje čovjeka, imenom Jami, s prekriženim rukama dok se vrata na kojima stoji otvaraju i izbacuju ga u plastični tunel, piše NY Post.

Dok vrtoglava snimka u početku prikazuje Jamija kako s lakoćom prolazi niz tobogan, kasnije se vidi kako se čovjek naglo zaustavlja na pola puta niz tobogan prije nego što ponovno ubrzao.

@jamii.talib 1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad 😂 TRAUMATIZE 😂 #escapepark #outdooractivities #escapeparkpenang #superlooperescapepark ♬ original sound - Jami R one

Došavši do druge stanice, posjetitelj vodenog parka uznemirenog izgleda pokušao je puzati kroz skučeni prostor dok je vikao u pomoć. Srećom, njegovi su se krici čuli dok je gornji dio tobogana otvorio zaposlenik parka koji je došao spasiti čovjeka. Prema TikToku, incident se dogodio u tematskom parku Penang Escape koji se nalazi u okrugu otoka Southwest Penang u Maleziji.

Nekoliko drugih korisnika izrazilo je strah zbog toga što je bio zatvoren u tako malom prostoru. “Probudila mi se klaustrofobija”, komentirao je jedan korisnik.  “Vidi se na njemu da je paničario”, napisala je druga osoba. "Ovo mi je novi strah", oglasio se treći. Jedan korisnik tvrdi da su muškarčeve hlače bile uzrok njegovog neočekivanog zaustavljanja. "Ozbiljno je nosio trenirku u vodenom parku”, komentirao je korisnik na što je Jami odgovorio, “naučena lekcija”.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije