Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KAMPANJA

Tiffanyjevo prstenje sad je simbol i gay-brakova

Tiffanys New York City
Foto: Thinkstock
1/3
15.01.2015.
u 10:31

Doručak kod Tiffanyja više nije povlastica dama. Prava ljubav može se desiti više puta i u različitim oblicima, kažu u Tiffanyju

Svjetska draguljarska kuća Tiffany & Co prva je napravila liberalni iskorak u svijet istospolnih brakova predstavivši marketinšku kampanja za proljeće 2015. godine pod nazivom "Will You?".

Prvi put u povijesti brenda, prekrasan vjenčani i zaručnički nakit predstavljaju istospolni parovi. Fotografije za kampanju potpisuje poznati njemački fotograf Peter Lindbergh koji je snimio sedam parova, a na jednoj su dvojica muškaraca koji sjede na stubama njujorške kuće na Upper East Sideu i drže se za ruke.

Time se Tiffany & Co pridružio nizu svjetskih brendova koji su kampanje posvetili istospolnim parovima.

– Tiffanyjevi prsteni nisu više povlastica samo dama. Živimo u vremenu promjena, a prava ljubav može se desiti više puta i u različitim oblicima – izjavila je glasnogovornica Tiffany & Co i dodala da je zaručničko i vjenčano prstenje iz Tiffanyja prva rečenica priče koju će par napisati u zajedničkom životu. Inače, od svoga osnutka kuća Tiffany & Co sinonim je za omiljeno zaručničko i vjenčano prstenje ukrašeno brilijantima.

Priča počinje davne 1837. u New Yorku kada je Charles Lewis Tiffany, "naoružan" vizijom glamura i ekskluzivnosti, stigavši u grad osnovao draguljarsku kuću.

Bio je strastveni kolekcionar dragulja, ali i pionir dizajna koji je diktirao trendove. Njegova čuvena japanska kolekcija srebrnog nakita nagrađena je na svjetskoj izložbi u Parizu već 1878. godine.

Okrunjena bijelom vrpcom, Tiffanyjeva tirkizna kutijica, čuveni Blue Box, međunarodni je simbol stila i sofisticiranosti i već s prvim pogledom na nju srce brže kuca. "Tiffany ima nešto što vam neće prodati, koliko god novca za to ponudili, a to je kutijica. No rado će vam je pokloniti", objavio je The New York Sun još davne 1906. godine.

>>Pogledajte fotografiju gej očeva koji su prvi put u ruke primili svog sina

>>Žene danas imaju više partnera nego u 90-ima, ali je manje seksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije