Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuni promašaj

Tetovirala ime sina i kasnije shvatila da je napisano krivo: ‘Ne mogu vjerovati da su pogriješili'

Tik Tok
21.10.2022.
u 09:30

- Najgori scenarij koji se može dogoditi kada tetovirate nečije ime. Što mislite o čemu se radi? Da, naravno da je tattoo majstor krivo napisao ime mog sina - rekla je Aaryn u videu

Mnogi ljudi tetoviraju imena svojih voljenih i te im tetovaže puno znače. No, jedna žena ostala je šokirana kada je došla kući nakon tetoviranja, skinula zaštitnu foliju i shvatila da je tattoo majstor napravio veliku pogrešku. U videu na Tik Toku, majka Aaryn ispričala je kako je tetovirala ime svoga sina Michaela na unutarnjoj strani lijeve ruke, piše The Sun.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

- Najgori scenarij koji se može dogoditi kada tetovirate nečije ime. Što mislite o čemu se radi? Da, naravno da je tattoo majstor krivo napisao ime mog sina - rekla je Aaryn u videu, a potom otkrila kako je grešku uočila tek kada je došla kući i skinula zaštitnu foliju.

Otkrila je da je tek tada vidjela da umjesto Michael, piše Micheal i nije mogla vjerovati da je napravljena takva pogreška, s obzirom da je čovjek koji ju je tetovirao imao šablonu, te da je ime zapravo vrlo jednostavno i popularno.

@aaryn.mj 😀 I have absolutely no excuse for this one.. #tattoofail #nametattoo ♬ original sound - AARYN.MJ

Njezin video postao je viralan s više od 170 tisuća pregleda, a neki korisnici pisali su joj da bi se definitivno trebala žaliti ili barem tražiti povrat novaca. 

- Ne razumijem kako je mogao tako pogriješiti, stvarno nije teško - napisala je jedna korisnica.

- Izgleda da ćete sada morati sinu promijeniti ime - našalila se druga.

Neki su ju tješili tako što su pisali vlastita iskustva s pogrešno tetoviranim imenima. "Meni se to dogodilo sa sinovim datumom rođenja, ali u ovom slučaju sam ja bila kriva."

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome' 

Komentara 1

Avatar Nlnja
Nlnja
15:00 21.10.2022.

Kobila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije