Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iluzija

Test za zaljubljene: Ono što prvo vidite na fotografiji, otkriva kakvi ste u ljubavnim odnosima

Pinterest
25.06.2022.
u 07:00

Teško otvarate svoje srce ili pak prebrzo? Tražite li puno pažnje ili ne? Na sva pitanja odgovor će vam dati jedan pogled na sliku.

Ovakve vrste testova koriste se u psihologiji, ali ponekad se ljudi njima vole i samo zabaviti. Ova fotografija otkrit će vam što tražite u vezi - romantične geste, nečiji trud ili nešto treće...? 

Foto: Pinterest

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Profil muškarca
Ako ste prvo ugledali muškarca iz profila to znači da ste vi jedna od onih osoba koje možda na prvu djeluju kao da ih je lako osvojiti i oboriti s nogu, da nisu pretjerano zahtjevne, ali to baš i nije tako. Umjesto 'padanja' na romantične geste, vi volite da netko uloži vrijeme i trud u vas. Isto dajete zauzvrat.

Muškarac na konju
Vas je teško pripitomiti i osvojiti, netko mora uložiti jako puno truda i pružiti vam puno pažnje. Tražite stvarnu, iskrenu ljubav, ali fatalnu i punu strasti. 

Djevojka koja leži pored rijeke
Jednom ste u svojoj prošlosti bili povrijeđeni u ljubavi jer ste spremni jako brzo i lako nekome pokloniti svoje srce. Vaš najveći problem je što ne možete sami sebe uvjeriti da prava ljubav zaista postoji.

Nemate klimu? Evo kako možete rashladiti dom s nekoliko jednostavnih trikova:

Komentara 1

MO
montello
14:29 25.06.2022.

Profil muskarca se odmah ukaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije