Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iluzija

Test za zaljubljene: Ono što prvo vidite na fotografiji, otkriva kakvi ste u ljubavnim odnosima

Pinterest
02.08.2020.
u 07:00

Teško otvarate svoje srce ili pak prebrzo? Tražite li puno pažnje ili ne? Na sva pitanja odgovor će vam dati jedan pogled na sliku.

Ovakve vrste testova koriste se u psihologiji, ali ponekad se ljudi njima vole i samo zabaviti. Ova fotografija otkrit će vam što tražite u vezi - romantične geste, nečiji trud ili nešto treće...? 

Foto: Pinterest

Pravni stručnjaci odgovaraju na pitanje: Mogu li se kazniti oni koji ne nose maske?

Profil muškarca
Ako ste prvo ugledali muškarca iz profila to znači da ste vi jedna od onih osoba koje možda na prvu djeluju kao da ih je lako osvojiti i oboriti s nogu, da nisu pretjerano zahtjevne, ali to baš i nije tako. Umjesto 'padanja' na romantične geste, vi volite da netko uloži vrijeme i trud u vas. Isto dajete zauzvrat.

Muškarac na konju
Vas je teško pripitomiti i osvojiti, netko mora uložiti jako puno truda i pružiti vam puno pažnje. Tražite stvarnu, iskrenu ljubav, ali fatalnu i punu strasti. 

Djevojka koja leži pored rijeke
Jednom ste u svojoj prošlosti bili povrijeđeni u ljubavi jer ste spremni jako brzo i lako nekome pokloniti svoje srce. Vaš najveći problem je što ne možete sami sebe uvjeriti da prava ljubav zaista postoji.

Komentara 2

Avatar zoster1
zoster1
15:29 02.08.2020.

Ovo je sigurno prekopirala odnegdje neka žena...jer normalni čovječji um to nikada ne bi.

SC
Serious_Callers_Only
09:43 02.08.2020.

Trgovac na lipicancu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije