Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Test za zaljubljene: Ono što prvo vidite na fotografiji, otkriva kakvi ste u ljubavnim odnosima

Teško otvarate svoje srce ili pak prebrzo? Tražite li puno pažnje ili ne? Na sva pitanja odgovor će vam dati jedan pogled na sliku.
02. kolovoza 2020. u 07:00 2 komentara 65312 prikaza
Foto: Facebook

Ovakve vrste testova koriste se u psihologiji, ali ponekad se ljudi njima vole i samo zabaviti. Ova fotografija otkrit će vam što tražite u vezi - romantične geste, nečiji trud ili nešto treće...? 

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Pravni stručnjaci odgovaraju na pitanje: Mogu li se kazniti oni koji ne nose maske?

Profil muškarca
Ako ste prvo ugledali muškarca iz profila to znači da ste vi jedna od onih osoba koje možda na prvu djeluju kao da ih je lako osvojiti i oboriti s nogu, da nisu pretjerano zahtjevne, ali to baš i nije tako. Umjesto 'padanja' na romantične geste, vi volite da netko uloži vrijeme i trud u vas. Isto dajete zauzvrat.

Muškarac na konju
Vas je teško pripitomiti i osvojiti, netko mora uložiti jako puno truda i pružiti vam puno pažnje. Tražite stvarnu, iskrenu ljubav, ali fatalnu i punu strasti. 

Djevojka koja leži pored rijeke
Jednom ste u svojoj prošlosti bili povrijeđeni u ljubavi jer ste spremni jako brzo i lako nekome pokloniti svoje srce. Vaš najveći problem je što ne možete sami sebe uvjeriti da prava ljubav zaista postoji.

A1 DONOSI A1 Je li plaća zbog krize ponovo postala najvažnija za odabir posla? Evo u kojoj tvrtki za rođenje djeteta zaposlenima daju 10.000 kuna, a u kojoj mogu birati odakle žele raditi A1 Hrvatska DONOSI A1 Čak 72% hrvatskih kompanija inoviralo je u zadnje dvije godine: Evo kako su neke od njih otvorile 300 radnih mjesta, a neke transformirale cijele industrije Iluzija Jeste li lukavi ili samo trebate malo mira? Što prvo vidite na fotografiji, otkrit će vam odgovor Optička iluzija Što prvo vidite na ovoj slici, otkrit će vaše jake i slabe točke
Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
a
Jadranom bez daha
Argonauti u sedam dana preveslali 650 kilometara hrvatske obale