Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan preljubnik

Terry ljubavnici platio pobačaj i dao 20 tisuća funti da se razvedri

john terry
31.01.2010.
u 16:25

John Terry, kapetan engleske nogometne reprezentacije, ljubavnici Vanessi Perroncel platio je pobačaj, nakon čega je bdio uz njezin krevet. Dao joj je i 20 tisuća funti “kako bi se razvedrila”. Vanessa je inače bivša djevojka Waynea Bridgea, nekad Terryjeva prijatelja i suigrača iz Chelseaja.

Procurili su novi detalji o preljubu koji zadnjih dana trese nogometni svijet. John Terry, kapetan engleske nogometne reprezentacije, ljubavnici Vanessi Perroncel platio je pobačaj, nakon čega je bdio uz njezin krevet. Dao joj je i 20 tisuća funti “kako bi se razvedrila”.

Vanessa je inače bivša djevojka Waynea Bridgea, nekad Terryjeva prijatelja i suigrača iz Chelseaja, a u toj vezi prije tri godine dobili su i sina. Bridge je saznao za aferu tek nakon što se pročulo da su Terryjevi odvjetnici sudskim putem ishodili zabranu objavljivanja priče. Terry je navodno nju zavodio suigraču pred nosom, ljubeći je i dodirujući nogama ispod stola na klupskim zabavama.

 

– Otkriće će zaprepastiti Toni Poole, Terryjevu vjernu suprugu s kojom ima dvoje blizanaca, ali osim braka, dovesti u pitanje i njegov kapetanski status u reprezentaciji – piše News of the World. Dodaju kako je Vanessu dva puta tjedno posjećivao u njezinoj kući.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
14:52 01.02.2010.

20 tisuća funti za utjehu zbog ubijanja nerođenog djeteta. Prekrasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije