Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Tepih centar - široki asortiman uz atraktivne akcijske cijene

Uz veliko božićno sniženje, povod više za posjet Tepih centra je novootvoreni odjel zavjesa i dekora u poslovnici Velesajam
06. prosinca 2017. u 13:47 925 prikaza
Tepih centar - široki asortiman uz atraktivne akcijske cijene
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Počelo je Veliko božićno sniženje u svim centrima Tepih centra: Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli i na webshopu. 

Nudimo široki asortiman uz atraktivne akcijske cijene.

Uz veliko božićno sniženje, povod više za posjet Tepih centra je novootvoreni odjel zavjesa i dekora u poslovnici Velesajam – gdje na jednom mjestu možete pronaći sve za ugradnju karniša.

Uz kvalitetan pod, ljepotu Vašeg interijera dodatno će istaknuti birane zavjese. One su ogledalo svakog dobro uređenog doma i lijepo upotpunjuju prostor. Stoga odabir zavjesa, karniša, te kompletno uređenje s povjerenjem prepustite našem dizajnerskom timu i odaberite najbolje za svoj dom.

Tepih centar - široki asortiman uz atraktivne akcijske cijene | Autor : PROMO Foto: PROMO

Od 2014. godine na jedinstvenom Webshopu tepiha u Hrvatskoj možete pronaći široku ponudu podnih obloga. Zahvalni smo svim dosadašnjim kupcima, velikom broju njihovih pohvala i danom povjerenju, zbog čega smo i ostvarili rast prodaje od preko 25% godišnje.

Naglašavamo da je u ponudi više od 1000 artikala među kojima su kvalitetni tepisi strojne i ručne izrade, tepih staze, tapisoni, umjetne trave, PVC podovi i otirači. Uz sigurnu kupnju, brzu i pouzdanu dostavu za sve krajeve Hrvatske, nudimo i mogućnost rezervacije, plaćanja i preuzimanja artikla u bilo kojoj poslovnici putem aplikacije webshopa.

I što je najvažnije - kupujete bez brige.  Ako vam artikl ne odgovara možete ga zamijeniti ili tražiti povrat novca.

Tepih centar uvijek daje više...!
Kao što i slogan govori - u Tepih centru očekujte više...!
www.tepih-centar.hr

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas