Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treća večer cap-a

Teo P, Matija Vuica i Jet Leg ekipa su hrvatskih modnih snova

cap
Foto: Pixsell
1/7
12.04.2014.
u 18:00

Anamarija Asanović “prebacila” se u kolažiranje, u ekipu s Aragovićem i Zigmanom, ali na jednostavniji način. Najbolje Mariposa torbice Kristine Bradač imaju prednjicu oblikovanu poput nabranih krila leptira.

Matija Vujica posve se prebacila u zonu visoke mode! Treću večer Schwarzkopf Cro-a-Portera poentirala je prelijepom kolekcijom svjetlucavih toaleta u koje je uklopila etno baštinu Posavine i Afganistana.

Ružičasti seksepil i Mini Maus

Rukom je to rađeno, izbliza se gleda kao izložba, a na pisti kao rasna ‘redcarpetovska’ haljina. Katkad model prerasta u grandiozni kostimografski komad. Riječju: odlično! Večer je otvorio Teo Perić za MAK. Još jedna revija za uzdisanje: u magličaste boje i dubokocrveni brokat i svilu odjenuo je svoje melankolične dame, sasvim u trendu aktualnoga lady-stila, a opet dizajnerski neusporedive. Publika mu se odužila zaustavljenim dahom pa oduševljenim pljeskom.

Ivan Ledenko obuo je dame u nebeski visoke potpetice, u modele pune boja, remenja i ukrasa. Muškima je dao odličnu kolekciju niskih gladijatorica. Anamarija Asanović “prebacila” se u kolažiranje, u ekipu s Aragovićem i Zigmanom, ali na jednostavniji način. Najbolje Mariposa torbice Kristine Bradač imaju prednjicu oblikovanu poput nabranih krila leptira. Kod brenda Yuniku Lidije Pihler ružičasti je seksepil podvučen lajtmotivskom siluetom glave Mini Maus.

Bez “trash glamura”

A s Berlinskoga Fashion Weeka stigao je Ivanman s odličnom muškom kolekcijom zasnovanom na estetici filma “Sveto brdo” Aleksandra Jardakovskog. Pravo osvježenje večeri bila je revija dua Jet Lag čije se dizajnerice sigurno penju na vrh hrvatskog modnog dizajna! Podučile su nas kako casual odjeću oblikovati glamurozno, a bez “trash glamura”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije