Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimska moda

Temperatura se spustila i u modi je opet pravo krzno

zima5
Reuters
18.01.2010.
u 08:00

Službeni podaci govore da se krzno u svijetu prodaje više nego krajem 1990-ih godina. Krznari brane svoj proizvod kao odgovoran izbor za okoliš.

Temperatura se spustila i u svjetskim modnim središtima pa je u modi opet pravo krzno, čak i u inače politički korektnim krugovima.

Krzno nose i mlade žene koje nisu nužno sponzoruše.

Službeni podaci govore da se krzno u svijetu prodaje više nego krajem 1990-ih godina. Krznari brane ovaj proizvod kao odgovoran izbor. To je odjeća koja je napravljena od potpuno prirodnog materijala, dolazi iz obnovljivog izvora, dugo traje i potpuno je biorazgradiva - kažu. Lažno krzno, s druge strane, napravljeno je od materijala koji su loši za okoliš.

PETA se, kao što je poznato, ne slaže s proizvođačima krzna.

Urednici modnih časopisa pokušavaju pomiriti dvije suprotnosti pa za ovu sezonu preporučuju kupnju staroga krznenog kaputa.

Staro krzno je, kažu, prihvatljivije, a za trend je vjerojatno zaslužna i manekenka Kate Moss koja je često u takvom krznu.

U second-hand trgovinama mnogi su u potrazi za krznenim kaputom, ali od trgovaca traže “topli kaput”, kako ne bi baš spomenuli riječ krzno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije