Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će nastaviti niz

Taylor Swift, Adele, J. Lo - Anna Wintour je luda za pjevačicama

jennifer lopez
Vogue
13.03.2012.
u 08:30

Nakon Taylor i Adele 42-godišnja Jennifer Lopez zasjala je u lepršavoj crvenoj haljini na naslovnici travanjskog izdanja američkog Voguea

Jennifer Lopez  već je dokazala da je ništa ne može slomiti – rastala se od muža, uživa s dvostruko mlađim dečkom, izdaje singl za singlom, kreirala je novi parfem te dizajnirala kolekciju za robnu kuću Kohl's, i to sve u godinu dana. A koliko je uspješna, pokazuje i njezina druga naslovnica za američki Vogue (prvu je krasila 2005. godine).

"Jenny from the block" zasjala je poput sirene na morskoj obali u predivnoj lepršavoj crvenoj haljini modne kuće Bottega Veneta iz proljetne kolekcije, a za fotografiju su zaslužni Mert Alas i Marcus Piggott. Budući da je Anna Wintour u veljači i ožujku na naslovnicama "ugostila" pjevačice Taylor Swift i Adele, u travnju J. Lo, tko zna – možda nas u svibnju dočeka planetarno popularna Lana Del Rey. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:06 14.03.2012.

Kojom brzinom je ova J.Lo krenula izgleda ipak da ju je MarkAnthony kočio..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije