Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan tjestenine
Povratak na članak

Talijani otkrili nekoliko zlatnih pravila za kuhanje tjestenine: Slijedite ih i uvijek će ispasti savršeno

Nikada, ali baš nikada nemojte lomiti špagete i dodavati ulje u vodu.

Komentari 6

Avatar Slatka_Dalmatinka.
Slatka_Dalmatinka.
13:17 25.10.2021.

najbolja mi je tjestenina sa školjkama...spaghetti alle vongole...vrh!

VL
DM
drazen.muhvic
11:29 25.10.2021.

Treba pitati stručnjakistu Gordona Ramseya kako se zapravo kuha tjestenina. Po njemu bi omjer vode i ulja trebao biti podjednak... Ne znači ako si chef i znaš pripremati kerefeke da si i dobar kuhar...

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
18:16 25.10.2021.

Clanak za budale. Dovoljno sam zivio u Italiji da mogu slobodno da kazem: nacina na koji se tijestenina kuha, i sa kojim zacinima, ima toliko koliko ima talijana. Sto se mene tice, sto je jednostavije, to je bolje.

VL
IV
IvicaKerempuh
15:30 25.10.2021.

Kaj su talijani sad otkrili i toplu vodu??? Sve te točke o kuhanju tjestenine su od pamtivjeka poznate. Samo par "chefova" pripovedaju glupost, kak ti na primjer Gordon Ramsey.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.