Talijani otkrili nekoliko zlatnih pravila za kuhanje tjestenine: Slijedite ih i uvijek će ispasti savršeno
Nikada, ali baš nikada nemojte lomiti špagete i dodavati ulje u vodu.
Komentari 6
Treba pitati stručnjakistu Gordona Ramseya kako se zapravo kuha tjestenina. Po njemu bi omjer vode i ulja trebao biti podjednak... Ne znači ako si chef i znaš pripremati kerefeke da si i dobar kuhar...
Clanak za budale. Dovoljno sam zivio u Italiji da mogu slobodno da kazem: nacina na koji se tijestenina kuha, i sa kojim zacinima, ima toliko koliko ima talijana. Sto se mene tice, sto je jednostavije, to je bolje.
Kaj su talijani sad otkrili i toplu vodu??? Sve te točke o kuhanju tjestenine su od pamtivjeka poznate. Samo par "chefova" pripovedaju glupost, kak ti na primjer Gordon Ramsey.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
najbolja mi je tjestenina sa školjkama...spaghetti alle vongole...vrh!