Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UIME LJUBAVI

Tajne koje je za sretniju vezu bolje prešutjeti svojim partnerima

prevara
Photos.com
15.03.2010.
u 12:53

Imati neke svoje male tajne većinu je vremena poprilično zabavno, no pogrešne tajne mogu uzrokovati i poveće probleme u vezi.

Imati neke svoje male tajne većinu je vremena poprilično zabavno, no pogrešne tajne mogu uzrokovati i poveće probleme u vezi. Gdje je granica koja razlikuje ove laži? Slijede četiri tajne koje žene obično prešućuju svojim partnerima uz savjete o tome o kojim bi tajnama trebalo progovoriti, a koje je bolje zadržati za sebe.

Upravo ste spiskali tri tisuće kuna na odjeću koja vam definitivno ne treba, a upitno je i stane li uopće u vaš ormar. Ako je riječ o incidentu koji se neće ponoviti (tako skoro), a i koristili ste novac sa svog računa, zadržite to za sebe i samo nastavite dalje. Ne možete li se, pak, suzdržati od kupnje i trošite na cipele zajedničku ušteđevinu za putovanja najbolje bi i za vas i za vezu bilo da o tome porazgovarate s partnerom.

Iako ste spremni biti "samo prijatelji" s nekim iz svoje prošlosti, vaš sadašnji partner možda ne razmišlja o tome kao i vi. Ako tu i tamo s bivšim izmijenite mail ili tu i tamo pročavrljate na Facebooku, ne trebate time opterećivati partnera. No, ako vaši razgovori prerastu u otvoreni flert i počnete se sve češće viđati, iskrenost bi bila najbolje rješenje. Samo zamislite da je situacija obrnuta i ponašajte se u skladu s time.

Naravno da vjerujete svojoj boljoj polovici, no ponekad si jednostavno ne možete pomoći pa pogledate od koga prima mailove dok mu je računalo upaljeno. Pa, ako otkrijete da gleda obnažene fotografije poznatih žena, budite bez brige, iako se možda zbog toga osjećate nesigurno, veza vam je sigurna. Naiđete li, pak, na preslobodne poruke drugoj ženi, radije pokrenite razgovor u kojem ćete dobiti objašnjenje o čemu se točno radi, pa ako treba i istjerati sve do kraja, ma koliko bolno bilo.

Ako jednostavno ne možete naći zajednički jezik s nekim iz njegove obitelji, tu se baš ne može mnogo toga napraviti. No, ni on vjerojatno nije pretjerano lud za svim vašim prijateljima i članovima obitelji. Ali ako se zbog nekog od njegovih bližnjih osjećate nesigurno i loše, trebali biste otvoreno o tome razgovarati i zajedno naći najprihvatljivije rješenje.

Ključne riječi

Komentara 8

JA
jankoprekobrda
16:03 15.03.2010.

E nikada nisam sexao sa postenom zenom, pa molim ako ima takva da mi se javi, posteno i dobro placam.

WO
Wookie
16:13 15.03.2010.

Što nisu ovo 4 tajne? 1.spiskala pare,2. samo prijatelji, 3.čitanje mailova, 4.neslaganje s njegovom obitelji...loše, jako loše

GE
gelby
20:29 19.03.2010.

ha ha ha moja baka re rekla da su zene 3 dana starije od vraga zato im ne vjerujte!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije