Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
totalno drukčije

Svoju kreativnost pretočila je u posao, a njezine unikatne torbe s porukom obožavaju trendseterice

Lefthanded unikatne torbe
Foto: Privatni album
1/18
07.07.2016.
u 08:23

"Kao zaljubljenici u neobične asesoare, zaljubljenici u umjetnost, stripove, pop-art, warholovske struje i energije, zanimljivo odijevanje, ovo je bio logični nastavak", kaže Viki.

Zagrepčanka teta Viki, kako je zovu, mlada je i vesela umjetnica koja je dizajnu i modi dala sasvim drugačiji potpis - osobni!

Zaljubljenica u neobične modne dodatke i umjetnost, s lakoćom je spojila ove svoje dvije ljubavi u proizvod za kojim luduju Hrvatice.

"Custom made" ili kako bismo rekli, posebno dizajnirane i izrađene za svakog kupca pojedinačno, njezine "Lefthanded" torbe od umjetne kože pravi su hit.

"Kao zaljubljenica u neobične asesoare, zaljubljenica u umjetnost, stripove, pop-art, warholovske struje i energije, zanimljivo odijevanje, ovo je bio logični nastavak. Cijeli život crtam, kreiram, izrađujem i to smatram veoma važnim dijelom svog života", priča nam Viki dok razgledavamo njezine kreacije.

Foto: Robert Demo

"Ideja s torbama kuhala se dugo. Sve dok jednog dana nisam odlučila da je to - to. I krenula sam u izradu i oslikavanje. Kada sam vidjela rezultat, znala sam da iza svog proizvoda stojim čvrsto. To je bilo to!"

Puno je tu rada i truda, puno je tu mašte, puno je tu ambicije...

"Tekst je najvažniji dio kompozicije, on ustvari povlači sve sa sobom. Boja je drugi faktor, nikada nije slučajno odabrana. Treba ispuniti cjelinu. Kako u životu, tako i ovdje boje prate misao, riječ, raspoloženje... I slike i tekstovi moj su proizvod. Volim kada mi osoba pri kupnji kaže što voli, što ne voli, kako bi torba što više ocrtavala svoju buduću vlasnicu i prenosila poruku koju želi, ali ostatak volim doraditi sama. Tada znam da torba ponese pravu poruku i smisao", objašnjava Viki.

Jednostavna i vesela, skromna i nasmijana, Viki s posebnim žarom prepričava kako svaku torbu ručno boji i oslikava.

Foto: Robert Demo

"To je osjetljiv dio posla, paziti na detalje i nanošenje boje kako bi sve bilo savršeno. Izrada torbe traje nekoliko dana, a boju nanosim u nekoliko slojeva. Svaki sloj se suši po nekoliko sati. Tek nakon toga krećem u šivanje torbe."

Iako su mnoge Hrvatice poludjele za ovim torbama, koje su u kratko vrijeme postale pravi hit, a koje se i savršeno uklapaju kao modni dodatak u ove vruće, ljetne dane, ova kreativka kaže da su joj na putu prema uspjehu doista pomogle društvene mreže. Priča o njezinim torbama, ali i nakitu, brzo se počela širiti i u ostale gradove u Hrvatskoj.

Foto: Robert Demo

Na pitanje o planovima i pogledima u budućnost, kaže:

"Imam ideje za budućnost, i dalje ću se igrati crtežima koji su već postali moj zaštitni znak i koje sam iz tog razloga dala zaštititi kod Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo. Vidjet ćemo što će život donijeti u budućnosti."

>>Koji je vaš lik iz crtića? Ove su majice i haljine ovosezonski modni hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije