Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Svježe cijeđeni sok od 3 dcl za 27 kuna, sendviči od 22 do 32 kune

Naša čitateljica “opekla” se i na coca coli od dvije litre koju je na benzinskoj postaji u Ravnoj Gori platila visokih 18 kuna
27. lipnja 2010. u 15:00 35 komentara 205 prikaza
sendvič

Visokim cijenama hrane i pića na Jadranskoj obali opasno konkuriraju i one s kojima se turisti susreću i na samom putu do mora, na raznim odmorištima i benzinskim postajama uz autocestu.

Tako se i naša čitateljica “opekla” na coca coli od dvije litre koju je na benzinskoj postaji u Ravnoj Gori platila visokih 18 kuna. Za usporedbu, ista coca cola u trgovačkim lancima košta oko 12 kuna. Idući puta ne ide bez prenosivog hladnjaka s pićima i sendvičima koje će kupiti kod kuće.

Protegnuti noge na lijepo uređenim odmorištima gdje se i djeca mogu igrati u parkovima i osvježiti se pićem ili kratkim zalogajima može poprilično puno koštati.

Svježe cijeđeni sok od 3 dcl u restoranu Marche, koji se nalazi u sklopu benzinske postaje Tifon, košta čak 27 kuna. U usporedbi s prošlogodišnjim cijenama to je za kunu skuplje. Za krišku voćne pite u Marcheu treba izdvojiti nemalih 19 kuna ili za muffin 11 kuna.

Sudeći prema cijenama na autocesti, putnici i turisti najviše će platiti ako se odluče nešto pojesti ili tek prizalogajiti. Na odmaralištima uz autoput sendviči Montana drže cijenu od 22 do 32 kune, ovisno o samom sastavu sendviča.

Božićna zabava
SAVRŠEN BOŽIĆNI PARTY ZAČINJEN KREATIVNIM JELIMA
Božićna zabava za pamćenje ili noćna mora? Organizacija božićnog partija ne mora predstavljati dodatni stres
  • pinko_palinko:

    BAR FLORIAN VENEZIA caffè...........................€ 15.00 cappuccino...............€ 20.00 gin tonic.....................€ 28.00

  • čavka:

    Lijepa naša Hrvatska!!!A taj Marche guli i radnike .Jedan radnik i u kafiću i u kuhinji-pa ti čekaj dok ti taj jadni Marcheov rob prvo skuha kavu a onda ispeče kobasice .Svi mi čekajući u redu izgubimo živce ,istresemo se ... prikaži još! na kuhar-konobara a onda dok stigne račun i vidimo cijene ,donosimo zaključak -sad i nikad više.Dok su tu bili Tifonovi restorani imao si vrhunsku uslugu,nasmiješenog i zadovoljnog konobara,finu hranu za manje novaca i svi zadovoljni.I da -sve je mirisalo od čistoće.A sada???Treba zaobići!A taj Marche -nazad odakle je došao!!!

  • Tyrael:

    Pa danas sam platio pol litre coca cole 15 kn u automatu na aerodromu ZG... 2l za 18 kn je super povoljno!