Svinjska mast čini razliku – nema boljeg recepta za pitu s jabukama, topi se u ustima!
Šapice, vanilin kiflice, medenjaci, krafne, pite, breskvice, štrudle, salenjaci... naše su ih prabake i bake većinom pripremale sa svinjskom mašću što je ovim omiljenim kolačima dalo onaj stari, mnogi će reći "najbolji" okus. Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i sjetite se kako se jelo nekad.
Komentari 10
A dobro ja baš sve sa masti radim i jedem tako da ni kolači nisu iznimka...
Svinjetinu jedino priznajem kao pršut, pečenicu i pancetu a u kolač, FUJ!!
Možda čak sa čačkalicama, ako se uzme u obzira da osim masti ostanu kakve kosti. Nažalost ne topi se u ustima već u stražnjici.
To nije pita sa jabukama,to je kolač od jabuka.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
marljivi mrav dao sam ti lajk, jer imam i doma takvih koji su prihvatili da mast ne valja, a ja odrastao na masti i putru i zivim 74.god. Sve je prevara sto nije ukusno. Ne umanjujem znanost vec prihvacam rizik za nesto sto osjecam da mi je ukusno.