Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svi su ludi za shroom burgerom, buncek bitesima i fantasy fritulama!

Advent u Zadru
21.12.2023.
u 11:00

Zadarski advent - IT mjesto

Advent u Zadru od prvog je dana otvorenja privukao velik broj posjetitelja zbog svoje odlične gastronomske ponude, ali i zbog glazbenih iznenađenja.

Protekli je vikend prošao u znaku surf and turfa s gamberima koji je izazvao oduševljenje prisutnih. Oni koji su stigli na vrijeme, uživali su u slasnim zalogajima, tako da je glavni cilj ovog adventa gotovo svakog dana - rezervirati svoje mjesto unaprijed i doći na vrijeme. Jedina garancija da ne propustite rapsodiju okusa, dobru zabavu i najbolju adventsku atmosferu.

Kako se približava Božić, tako se nameću i zvijezde adventa  - shroom burger, buncek bites, fritter fantasy fritule, spicy cheese balls neki su od glavnih razloga okupljanja ispred Rollin' Flock kućice kod Kapetanove kule. Mirisi grillane paprike, hrskave pržene slanine, rastopljenog cheddar sira što se slane varijante tiče; ili pak mirisi jabuka, cimeta i karamele što se slatke varijante tiče, krivci su za redove ispred Rollin' Flock-a i Rollin' Bites-a.

I ovaj se vikend, onaj glavni Božićni, očekuje pravi šušur. Obitelj, prijatelji, dobro društvo i dobra hrana. Sve to uz soundtrack Opće Opasnosti u petak, dok će u nedjelju, 25. prosinca na Božić, za atmosferu biti zaduženi Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Daniel Jurišević i Sabrina Hebiri.

Zadarski advent imate priliku posjetiti sve do blagdana Sveta tri kralja - 6. siječnja 2024. Dobro isplanirajte svoje vrijeme jer ima puno toga za vidjeti, isprobati ali i poslušati. Nakon Božićnog vikenda, na redu je Novogodišnji. Donosimo u nastavku raspored koncerata:

29.12. Tonči Huljić & Madre Badessa

30.12. Vatra
31.12. Jole & Grupa Bolero

Vidimo se na najljepšem Adventu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije