Svi su hrvatski pršuti vrhunska svjetska klasa – istarski, krčki, dalmatinski i drniški
Hrvatska danas proizvodi 250 tisuća komada, a cilj je milijun
Komentari 7
hrvatski prsut je na zapadu 30% jeftiniji od talijanskog Prsuta,na zalost kvaliteta nije ista, samo se jos uvjek siri Propaganda u Hrvatskoj nasih Proizvoda koji nisu konkurentni sa ostalim proizvodima
HE, he ,he....... Upecaju bravca pa prave delicije. U Vinkovcima se pravi najbolji brudet i lignje na žaru. Dobiju bravce iz Slavonije 150 kg za četiri mjeseca tovljenja.Nisi ti draga moja Tanja ni pomirisala šunku ili "sapunjaru" , a kamoli kulin od "fajfera". A opet , s druge strane , neka proizvode. Treba radit. Moje pohvale.
tamo može samo neki sudžuk biti jer bi svinja crkla od gladi
Od svinja proizvedenih u Hrvatskoj???? Oko 60% neobrađenog svinjskog buta za ove naše vrhunske pršute je iz uvoza!
Nema Hrvatskih Svinja nema Hrvatski Prsut, Hrvatska mesna industrija uvozi iz EU (Austrije) Svinjske Bute hranjene u Poljskoj sa subvencijom EU
e da je, dostupan svima, 80% raje ga nije probalo a kamoli jelo, reklamirajte vi i proizvodite pa cete ga u more po tim cjenama, kao suho zlato, a st fali slanini, mesnatoj, i luku????????????????????????
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
U većini nabrojenih zemalja pršut zove se šunka! Ajmo se spustit na zemlju, ne valja ovo ništa komercijalno naše. Jedino mali proizvođaći imaju koliko toliko zadovoljavajuću kvalitetu, ostalo je preskupo i nije vrijedno spomena.