Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IT kolekcija

Svi nose Pradu (a ovoga puta i vrag. Pardon, Anna Wintour)

prada (1)
Foto: Arhiva
1/3
12.04.2011.
u 21:24

U 100 dana neka od haljina iz Pradine kolekcije za proljeće/ljeto 2011. pojavila se na naslovnicama najmanje 15 najznačajnijih modnih časopisa, a među njima je i Anna Wintour osobno

Čini se kako je Pradina kolekcija za proljeće/ljeto 2011. apsolutno očarala modne urednike širom svijeta, više od 15 važnih modnih časopisa odabralo je odjeću upravo iz te kolekcije za svoju naslovnicu.

Na naslovnicama Voguea, Harper's Bazaara, Marie Clairea, Ella i drugih modnih časopisa, Giselle Bundchen i Amanda Seyfried smiješe se odjevene u prepoznatljive Pradine crte. A da nikoga ne bi trebalo uvjeravati kako je riječ očito o IT kolekciji, govori i to da se sama Anna Wintour pojavila na coveru magazinskog dijela Wall Street Journala u Pradinom outfitu (naravno, bez osmjeha). 

>> Više o jarkim bojama, kontrastima, kao i tome gdje u našim trgovinama naći slične, a povoljnije komade, potražite u subotu u V Magazinu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije