Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Model, dizajnerica..

Svestrana Anita Dujić kreirala svoju prvu ekokolekciju ogrlica

anita dujić
Foto: ChinaSoulMate
1/8
31.05.2012.
u 00:01

Napravila sam 15-ak modela ogrlica i sve su od recikliranog materijala poput vijaka, otvarača od limenki, otkrila nam je Anita u prošlom broju Budi.IN-a. A na tu ideju inspirirao ju je dečko

Manekenka i modna blogerica s Čiova Anita Dujić još nam je u prošlom broju Budi.IN-a "šapnula" da priprema prvu liniju ogrlica kojoj se jako veseli. Tada nam je priznala i kako je došla na ideju:
– Napravila sam 15-ak modela ogrlica, a sve su od recikliranog materijala poput vijaka, otvarača od limenki... Prvu sam ogrlicu napravila kad sam primijetila da dečko uvijek pije kolu iz limenke i da su otvarači posvuda pa mi je sinula ideja.

Nakon tri mjeseca vrijednog skupljanja "materijala" limitirana kolekcija unikatnih ogrlica konačno je ugledala svjetlo dana, a Anita je otkrila da je to nakit koji bi i ona sama nosila. Liniju ogrlica nazvala je UN.DO (prva dva slova njezina imena i prezimena u izgovoru), a cijene iznose od 200 do 350 kuna.

No to nije sve. Svestrana Anita odala nam je i kako bi željela kreirati clutch-torbice, no dok to ne uspije ostvariti, u galeriji pogledajte njezine "reciklirane" ogrlice koje možete naručiti na Facebookovoj stranici ChinaSoulMate.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije