Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Sve više muškaraca želi da njihove supruge imaju seks s drugim

Psiholozi još uvijek ne znaju zašto je ova pojava u porastu, no napominju da se već može govori o kompaktnoj zajednici
19. studenoga 2016. u 22:29 22 komentara 62887 prikaza
ljubavni trokut veze
Foto: Thinkstock

U posljednje vrijeme britanski psiholozi intenzivno proučavaju fenomen da radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju seksualne odnose s drugim muškarcima.

Oni još ne znaju što bi mogao biti glavni uzrok ove pojave, no navode da bi to moglo biti sve – od skrivene muške biseksualnosti, pa sve do njihova ponosa što imaju seksualno oslobođene supruge. Internetskih stranica i foruma koji ovakvim parovima pomažu da u djelo provedu svoje namjere ima iz dana u dan sve više, a psiholozi kažu da je ovdje već riječ o vrlo kompaktnoj i jako dobro umreženoj fetišističkoj zajednici.

Ima foruma na kojima muškarci objavljuju fotografije svojih supruga i od drugih muškaraca traže da komentiraju njihov izgled. Ima i onih koji idu korak dalje i služe za traganje za potencijalnim partnerom. Ima i foruma na kojima takvi parovi razmjenjuju iskustva ovakvih čudnih trokuta. Većina muškaraca navodi kako je to iskustvo koje je radikalno poboljšalo njihov bračni seksualni život, a žene uglavnom pišu kako su izuzetno sretne zato što istodobno mogu biti intimne i sa suprugom i s ljubavnikom. Većina njih naglašava kako ih to čini osobito sretnima.

Dr. David Lay, psiholog i autor knjige o toj pojavi, kazao je kako je ovdje riječ o tome da ti muškarci žele biti prevareni, ali istodobno žele biti i glavni “kontrolori“ toga preljuba.

>>Novi brak za Crkvu je život u preljubu i smrtni grijeh

>>Varao je ženu s kućnom pomoćnicom, ali na ovo nije računao...

'mali' nametnik
Ulazeći u automobil primijetila je nešto neobično u vratima: Kada je shvatila o čemu se radi, obuzeo ju je strah
SPAR i INTERSPAR
Kupujmo domaće
Kako uopće prepoznati je li domaće zbilja domaće, te zašto uopće kupovati domaće proizvode? Donosimo odgovore na pitanja
  • Menjik:

    Recimo postotak se od 0,0001% popeo na 0,0002% bolesnika koji to zele. To je porast od 100%, iliti duplo vise. Tako se isto moze plasirati senzacionalistcki naslov. To su ili skriveni pederi ili bolesnici.

  • Fisherman:

    A nista...onda mek mi ti koji su radili istrazivanja posalju svoje zene....ionako misle da je to ispravno....

  • gulogulotasmania:

    To je bolest i vrlo je rijetko. Puno bolja opcija je sa dodatnom ženom, ali i to je zlo.