Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovoreni ljubavni trokuti

Sve više muškaraca želi da njihove supruge imaju seks s drugim

ljubavni trokut veze
Foto: Thinkstock
19.11.2016.
u 22:29

Psiholozi još uvijek ne znaju zašto je ova pojava u porastu, no napominju da se već može govori o kompaktnoj zajednici

U posljednje vrijeme britanski psiholozi intenzivno proučavaju fenomen da radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju seksualne odnose s drugim muškarcima.

Oni još ne znaju što bi mogao biti glavni uzrok ove pojave, no navode da bi to moglo biti sve – od skrivene muške biseksualnosti, pa sve do njihova ponosa što imaju seksualno oslobođene supruge. Internetskih stranica i foruma koji ovakvim parovima pomažu da u djelo provedu svoje namjere ima iz dana u dan sve više, a psiholozi kažu da je ovdje već riječ o vrlo kompaktnoj i jako dobro umreženoj fetišističkoj zajednici.

Ima foruma na kojima muškarci objavljuju fotografije svojih supruga i od drugih muškaraca traže da komentiraju njihov izgled. Ima i onih koji idu korak dalje i služe za traganje za potencijalnim partnerom. Ima i foruma na kojima takvi parovi razmjenjuju iskustva ovakvih čudnih trokuta. Većina muškaraca navodi kako je to iskustvo koje je radikalno poboljšalo njihov bračni seksualni život, a žene uglavnom pišu kako su izuzetno sretne zato što istodobno mogu biti intimne i sa suprugom i s ljubavnikom. Većina njih naglašava kako ih to čini osobito sretnima.

Dr. David Lay, psiholog i autor knjige o toj pojavi, kazao je kako je ovdje riječ o tome da ti muškarci žele biti prevareni, ali istodobno žele biti i glavni “kontrolori“ toga preljuba.

>>Novi brak za Crkvu je život u preljubu i smrtni grijeh

>>Varao je ženu s kućnom pomoćnicom, ali na ovo nije računao...

Komentara 22

ME
Menjik
10:03 20.11.2016.

Recimo postotak se od 0,0001% popeo na 0,0002% bolesnika koji to zele. To je porast od 100%, iliti duplo vise. Tako se isto moze plasirati senzacionalistcki naslov. To su ili skriveni pederi ili bolesnici.

FI
Fisherman
10:29 20.11.2016.

A nista...onda mek mi ti koji su radili istrazivanja posalju svoje zene....ionako misle da je to ispravno....

GU
gulogulotasmania
09:58 20.11.2016.

To je bolest i vrlo je rijetko. Puno bolja opcija je sa dodatnom ženom, ali i to je zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije