Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napisao je mladić anonimno

'Sve sam pokušao, ali moja djevojka uopće ne voli seks: Svaki put kao da jedva čeka da završi!'

Shutterstock
17.05.2021.
u 02:18

Kad je pitam što voli u krevetu, ona uistinu ne zna, mislim da naprosto ne voli seks..., kaže mladić i pita može li on to nekako promijeniti

S djevojkom sam u vezi već tri godine, a ona je cijelo to vrijeme u krevetu jako 'hladna', započeo je anonimni mladić u svom pismu kolumnistu portala Men's Health i 'seks ekspertu' gurua' Zachary Zanea.

Ona, napisao je, na početku njihove veze nije uopće imala seksualnog iskustva, pa je on preuzeo ulogu onog tko će je naučiti što bi trebala raditi u krevetu, Ipak, kaže, do sad su njegovi pokušaju bili uzaludni. 

-Kao da joj seks uopće nikad nije na pameti ili u sebi nema tu 'žicu' - kaže on i dodaje da ona tako ne uživa ni u 'osnovnim' stvarima poput grickanja uha ili vrata, što njega jako frustrira.

Ipak, priča, čim je dotakne 'tamo dolje', ona doživi orgazam - no nakon toga opet nije ni najmanje raspoložena za seks.

Iz Zoološkog vrta mole za pomoć: Traži se ime za novu prinovu

1/5

- Kad je pitam što voli u krevetu, ona uistinu ne zna, mislim da naprosto ne voli seks. Sviđa joj se samo prisnost među nama; nikada nije masturbirala ni imala bilo kakve seksualne misli - napisao je mladić i pitao Zanea 'Je li to normalno i što on može učiniti da se stvari promijene?

Zane mu je odgovorio da 'po njegovom mišljenju postoji čak i velika šansa da djevojka glumi i taj orgazam koji je on opisao, samo da izbjegne dulji seks.

- Možda griješim, ali to mi je bila prva misao kad sam počeo čitati - rekao je.

Prema opisu nje, dodaje Zane, vjeruje da je ona zapravo aseksualna.

- Otprilike 1 - 4 posto populacije je negdje u spektru aseksualnosti - kaže.

Bitno je, dodaje , da iskreno porazgovaraju o seksualnim potrebama i željama, kako bi mogli skupa odlučiti žele li tu vezu nastaviti ili ne.

Najosjetljiviji horoskopski znakovi: Sve shvaćaju ozbiljno i osobno!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
14:53 17.05.2021.

Ne voli sex😀

AV
Avimm
08:09 17.05.2021.

Momak,nemoj vherovati u takve nebuloze,takvu sam imao i ja i durao 5g,a njen Zemo ju je karindao u mom stanu dok sam radio iako je i djete bilo u stanu.Onda sam pujso i otjerao iz kuce i sada sam razveden a ona se karinda po Zelhezari Sisak sa kim stigne*muslimanima,hrvatima i bradonjana)i nitko je nece odvesti k sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije