Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alex Dojčinović:

'Svaki moj komad može se obući u bilo kojem trenutku, za kavu i za svečani izlazak'

Aleksandra Dojčinović
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/26
15.10.2014.
u 14:43

Perwoll Fashion.hr otvorila je sinoć svojom zimskom modnom pričom omiljena dizajnerica u Hrvata

Zimsku kolekciju bez, kako je sama rekla, ijednog komada u crnoj boji, predstavila nam je sinoć Aleksandra Dojčinović na otvorenju nove modne sezone Perwoll Fashion.hr-a u Zagrebu.

Haljine bogate čipkom, kaputi, spušteni struk... Svi su komadi obojeni u puderaste, bež i svjetlozelene nijanse.

To su njezine boje, naglasit će dizajnerica koja i ove sezone ostaje pri sada već prepoznatljivom potpisu.

– Trudim se biti vjerna svom stilu. U principu, volim odjeću koja je nosiva. Mislim da se svaki komad može obući u Zagrebu u bilo kojem trenutku. U njemu možeš izići van u grad, ali i otići na neki svečaniji izlazak, kazala nam je Aleksandra.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Novitet je svakako 3D doživljaj koji je postigla na haljinama koje su izrađene od čipke, a na koje su dodatno našiveni komadi čipke. Što je još novo?

– Trudila sam se nekako skratiti suknje i haljine. Dugo sezona furala sam neki midi stil, a sada sam odlučila da haljine i suknje budu iznad koljena, što je za mene potpuna novost, pomalo nervozna uoči revije najavila nam je.

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Njezini su komadi vruća roba koju obožavaju i poznate i manje poznate Hrvatice, a i sama Aleksandra često se nađe na popisu najbolje odjevenih žena.

Pitali smo je što za nju znači imati stila.

Sretna žena može mati dobar stil jer stil nije samo odjeća koju nosiš već nekako cijeli oblak koji je oko tebe. Neka dobra vibra, neka dodatna energija čini dobar stil. To se izvrsno vidi na fotografijama. Kada vidite fotografiju sretne žene, zadovoljne, a odjevena je u običnu T-shirt majicu, ona izgleda na takvoj ženi mnogo bolje nego u nekoj drugoj varijanti.

>>Zgodna trudnica Marijana Batinić blista u haljinici iz H&M-a

>>Zavirite s nama u ormar omiljene domaće dizajnerice Alex Dojčinović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije