Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svake sekunde u svijetu se proda jedan komplet Gree klima uređaja!

Gree klima uređaji
PR
Autor
PR članak
15.07.2013.
u 11:30

Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih tehničkih karakteristika što jamči njegovih 300 kontrolnih laboratorija.

Tvrtka Deltron već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i korisnicima omogućuje stvaranje „klime“ po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore, za odabir i ugradnju sustava klimatizacije, grijanja i ventilacije malih, srednjih i velikih objekata.

Deltron je od 1999. godine generalni zastupnik i uvoznik renomiranoga svjetskog proizvođača klimatizacijske opreme Mitsubishi Electric.

Od 2010. godine, Deltron postaje i generalni zastupnik i uvoznik klimatizacijske opreme Gree za Republiku Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

Također, Deltron je generalni zastupnik i uvoznik za Thermoscreens - jedan od vodećih europskih proizvođača zračnih zavjesa.

GREE - najveći specijalizirani proizvođač klima-uređaja na svijetu
Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih tehničkih karakteristika što jamči njegovih 300 kontrolnih laboratorija. Zbog izrazito jakog razvojno–istraživačkog tima koji broji više od 5000 inženjera, Gree je izumitelj i danas ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije. Također, svaki treći prodani klima-uređaj u svijetu je proizveden u Gree tvornicama. Gree klimatizacijski uređaji prisutni su i u više od 200 zemalja širom svijeta, a gotovo 200 milijuna zadovoljnih korisnika hladi se i grije klima- uređajima koje je proizveo Gree.

Gree neprekidno razvija i usavršava svoje proizvode. Jedan od primjera je napredna G10 inverter-tehnologija, koja se odlikuje radom kompresora na ultraniskim frekvencijama, preciznom kontrolom, iznimno niskom razinom buke, visokom pouzdanošću te ekološkim radnim medijem.

MITSUBISHI ELECTRIC – lider usmjeren na kvalitetu i neprestane tehnološke inovacije
Deltron je generalni zastupnik renomiranog proizvođača Mitsubishi Electric, koji godinama zadovoljno „hladi i grije“ hrvatsko tržište proizvodima iz programa kućne i komercijalne serije, dizalica topline zrak-voda kao i profesionalnim VRF sustavima.

Mitsubishi Electric klima-uređaji su u cijelom svijetu poznati kao uređaji koji svojim vrhunskim tehničkim karakteristikama, najsuvremenijim dizajnom, visokim ekološkim standardima, a nadasve besprijekornom kvalitetom, diktiraju trendove i drže razvojni primat svjetskog tržišta klima-uređaja.

DELTRON - Život ispunjen opuštajućom klimom!
Deltron čini život svojih kupaca jednostavnijim. Distribuira isključivo vrhunske visoko-kvalitetne uređaje, praktične za montažu, održavanje i uporabu. Najveću snagu Deltrona predstavljaju njegovi stručni i predani zaposlenici. Uz moderan i kvalitetan uređaj, najvažnije je imati iskusnog i pouzdanog partnera koji eventualne probleme rješava s lakoćom.

Na web-stranicama tvrtke Deltron mogu se pronaći svi potrebni podaci o odgovarajućem klima-uređaju.

www.deltron.hr

www.gree.hr

Deltron Split    
Vukovarska 148    
21 000 Split    
Tel: 021 / 453 400    
Fax: 021 / 473 943    Fax: / 6064 778
deltron@deltron.hr    

Deltron Zagreb
Zagrebačka avenija 104
10 000 Zagreb
Tel: / 6064 777
deltron.zagreb@deltron.hr 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?