Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjernost?

Svaka peta osoba koja je u braku zaljubljena je u nekoga drugog

ljubav
Arhiva VL-a
14.07.2010.
u 10:00

Iako prisegnu da će voljeti samo jednu osobu, za mnoge to obećanje ne ispadne kako su planirali.

Iako prisegnu da će voljeti samo jednu osobu, za mnoge to obećanje ne ispadne kako su planirali. Svaka peta osoba koja je u braku zapravo je zaljubljena u nekoga drugog. Pokazali su to rezultati ankete provedene u Velikoj Britaniji.

Osim toga, prema izjavama ispitanika, čini se da su oni za kojima žude obično kolege na poslu ili osobe iz kruga prijatelja. No, "utješno" je da tek svaka šesta osoba od onih koje se zaljube u nekoga drugog uistinu i odluči slijediti svoje osjećaje.

Ključne riječi

Komentara 12

DI
DON_IGORINI
17:32 20.07.2010.

CISTO SRANJE!!! Naslov je trebao biti: SVAKA PETA OSOBA U BRAKU u VELIKOJ BRITANIJI.... A ne svaka peta osoba pa da ljudi labilnog karaktera i raznorazni Pichkatori koriste ovo kao izgovor i pravdanje svojih slabosti prema seksualnim porivima.

KA
karambita
18:07 21.06.2011.

Ja ne bih rekao da je ljubav u pitanju.....evo moj primjer....ozenjen sam, s zenom tu i tamo dodje do svadje, ali nek mi netko kaze gdje toga nema, u sexu se odlicno slazemo...ali ne lezi vraze....imam susjedu koja me toliko pali da cesto mastam da se sexamo......dao sam joj na znanje...ona se samo smijeska i kaze...ma nacekas ce se ti .....svidja mi se samo kao sex osoba, a o ljubavi nema ni traga ni glasa.....

Avatar _Hedon_
_Hedon_
03:24 29.07.2010.

Brak je zastarjela institucija,ispravite me ako lazem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije