Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sušenje odjeće nikad nije bilo jednostavnije

Electrolux
Foto: Promo
1/3
10.12.2019.
u 09:04

Sastanak za sastankom? Nemate više dovoljno čistih košulja? Sušenje na zraku traje beskonačno, a svakodnevni posjeti kemijskoj čistionici jednostavno nisu opcija?

Zamislite kako vaša odjeća dulje vremena zadržava svoju teksturu, oblik i funkciju. Košulje se ne gužvaju, vunena odjeća se ne skuplja u pranju, a ona za slobodno vrijeme ne propušta vodu. Zamislite sebe kako ste odvažni sušiti u sušilici odjeću za koju ste mislili da to nikad neće biti moguće.

Jeste li znali da čak i svoju osjetljivu odjeću možete sušiti ravnomjerno? Electrolux sustav CycloneCare omogućava ujednačeno i nježno sušenje odjeće. Odjeća dulje vremena zadržava svoj oblik, teksturu i izgled, čak i kada je riječ o svilenoj i vunenoj odjeći.

Ususret hladnom razdoblju i nošenju pernatih jakni valja napomenuti kako 3DSense tehnologija omogućava vrhunsko sušenje odjeće. Dubinski skenira tkanine i automatski prilagođava postavke za super rezultate. Sve tkanine i dalje izgledaju sjajno, a pernate jakne su zaštićene do 30 % bolje od sušenja na zraku.

Bez obzira na to radi li se o osjetljivoj ili funkcionalnoj odjeći za slobodno vrijeme, kvaliteta će sušenjem u sušilici ostati očuvana. Pitate se kako? Uz Electrolux sustav DelicateCare koji prilagođava temperaturu i okretanje bubnja vrsti tkanine kako bi vašoj odjeći pružio najprikladniju njegu.

Foto: Arena Hospitality Group

Nema skupljanja, nema promjene oblika vaše odjeće. Sada se možete odvažiti sušiti sve, od jakni za slobodno vrijeme, košulja za najbitnije sastanke i događaje, ali i casual džempera. Sustav DelicateCare sprječava prebrzo okretanje i zapetljavanje odjeće, zbog čega se ona ne skuplja u pranju. Na taj se način ostvaruju izvrsni rezultati u sušenju, bez skupljanja u pranju i gubitka oblika, kao kod sušenja na ravnoj podlozi.

Kako ispravno sušiti vunenu odjeću, traper, šarenu odjeću, ali i sportsku odjeću? Svaki komad odjeće zahtjeva potpunu njegu i potpunu pažnju. Ako volite svoju odjeću, sušite ju u uređaju s posebnim programom za svaku tkaninu.

Ne zaboravite da vam kupnja Electrolux PerfectCare sušilice ili perilice-sušilice rublja donosi HERVIS poklon bon u vrijednosti 400,00 ili 800,00 kn. Kako do poklon bona pogledajte ovdje.

Foto: Arena Hospitality Group

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije