Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Nakon vjenčanja izgubio prsten u moru, pronašli ga – 37 godina poslije!

Augustin, danas 60-godišnjak, prije 37 godina, samo pet mjeseci nakon vjenčanja u veljači 1979., izgubio je svoj vjenčani prsten
14. rujna 2016. u 07:38 2 komentara 8643 prikaza
Prsten
Foto: Facebook

Augustin Aliaga i njegova supruga Juani Sanchez dobili su nedavno informaciju zbog koje su postali vijest u svjetskim medijima. 

Augustin, danas 60-godišnjak, prije 37 godina, samo pet mjeseci nakon vjenčanja u veljači 1979., izgubio je svoj vjenčani prsten dok je plivao u moru. Par je boravio na odmoru s članovima obitelji supruge Juani, a August je u jednom trenutku shvatio da je ostao bez vjenčanog prstena. 

Kao i mnogi kojima se ovo dogodilo, pokušao ga je pronaći, no nije uspio. 

Nakon toliko godina teško da bi netko i pomislio da je moguće pronaći prsten koji je 37 godina "počivao" na morskom dnu, no upravo se to dogodilo. 

Početkom rujna instruktorica ronjenja Jessica  Cuesta objavila je na svom Facebook-profilu post u kojem navodi da je pronašla prsten dok je ronila te da bi ga rado vratila vlasniku. 

Objavila je fotografiju prstena i zamolila korisnike ove društvene mreže da podijele njezinu objavu kako bi što prije našla vlasnika prstena.

"Dugo je ležao na morskom dnu, jako mi je bitno da ga vlasnik dobije natrag...", napisala je Jessica. 

Nakon nekog vremena objava je stigla i do Augustinove obitelji. Jessica nije u postu navela da je s unutrašnje strane prstena bilo ugravirano ime Juani, te je Jessica počela vrištati od sreće kada je stupila u kontakt s Augustom i njegovom suprugom koja je, kad se predstavila, otklonila sve sumnje da prsten pripada baš njima. 

 

Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

  • pr_pr1:

    Trebalo bi otvoriti web stranicu www.lostrings.com pa da i ja nađem svoj :)

  • Avatar maxist
    maxist:

    ukraden i ne nadam se a i bez njega isto.....