Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi je povrijediti

'Suprug moje prijateljice počeo mi je slati neprimjerene poruke i sad ne znam što napraviti'

shutterstock
10.04.2021.
u 21:05

Ona se sada osjeća neugodno u njegovom društvu i ne zna treba li sve reći njegovoj supruzi i svom suprugu.

- Moje prijateljice i ja jako smo povezane i naša djeca zajedno idu u školu. Moj muž igra nogomet s ostalim očevima, dok se majke i ja družimo. No, jedan od muževa postao je vrlo šarmantan i počeo očijukati sa mnom. Isprva sam mislila da je takav prema svima, ali onda sam shvatila da mi daje posebnu pažnju - napisala je jedna žena za stručnjakinju za odnose Mirrora.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Zadnjih par tjedana počeo joj je slati privatne poruke i tako očijukati s njom. Ona se sada osjeća neugodno u njegovom društvu i ne zna treba li sve reći njegovoj supruzi i svom suprugu.

- Svakako bih mu nešto rekla. Sljedeći put kad vas kontaktira, samo recite: ‘Ne osjećam se ugodno u ovakvim razgovorima i molila bih te da prestaneš’. Nemojte misliti da je to znak da mu se sviđate, jer bi to samo bio put u katastrofu. Možda to čini i s drugim ženama, a da vi za to ne znate. Nemojte reći njegovoj ženi, ali svakako ga upozorite da ako ne prestane, istina će se saznati - odgovorila joj je Coleen.

Ogrebotine na parketu je lako popravila - orahom!

Ključne riječi

Komentara 4

PA
Pajo
07:13 11.04.2021.

Zbog ovakvih clanaka VL je postaovelika novina! Cestitam! Otkad ste u srpskim rukaka, krenulo vam!

RO
roland
21:57 10.04.2021.

Ništa nemoj govoriti frendici, nego se poseksaj ko zadnja kuja, bez emocija i šuti! Vjeruj mi, to ti je najbolje.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
08:53 11.04.2021.

Moze biti zanimljivo.. Uključi i njegovu majku u trilling..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije