Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita stručnjakinju

'Suprug moje ljubavnice ne zna da odgaja moje dijete. Trebam li mu reći istinu?'

shutterstock
04.10.2021.
u 21:28

Počeo ga je zamjerati jer se ponašao prema njegovom djetetu kao da mu je vlastito pa se pita treba li mu reći istinu

- Tri godine imam strastvenu aferu s udanom ženom, a njezin suprug ne zna da je dijete koje odgajaju zapravo moje. Počinjem zamjerati ovom drugom muškarcu koji se ponaša kao tata mog djeteta, pa sam u iskušenju da mu otkrijem istinu - napisao je jedan muškarac za The Sun.

On je oženjen i ima dvije kćeri od osam i deset godina, dok njegova ljubavnica ima troje djece - dvoje sa svojim suprugom od pet i sedam godina te novorođenče s njim. Vijest o njezinoj trudnoći sve je šokirala jer je pila kontracepcijske pilule.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Inzistirala je da nikada ne može prekinuti trudnoću i bilo je veliko olakšanje kada je objasnila da ne želi reći svom mužu o meni. Aferu smo nastavili čak i kad je bila trudna. No, kad je rodila dijete, šest mjeseci nisam čuo ništa od nje. Kasnije mi je rekla da se pokušavala odviknuti od mene, ali previše sam joj nedostajao - nastavio je.

Ponovno su pokrenuli svoju aferu kada je njihov sin imao osam mjeseci, ali njegova ljubavnica i dalje želi da njihova veza bude tajna. Iako voli svoju suprugu i nikad je ne bi htio povrijediti, pita se je li donio ispravnu odluku kada je pristao sve držati u tajnosti.

- Jedini način da budete sigurni da je vaše dijete je pomoću DNK testa. Prije nego što to učinite, zapitajte se jeste li spremni ako se potvrdi da ste vi otac. Umjesto da razbijete dvije obitelji, bilo bi bolje za svu djecu da prekinete ovu aferu i da se oboje koncentrirate na svoje brakove. Ne kažem da je ovo laka odluka, ali savjetovanje će vam pomoći u tom procesu - odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre.

Stranac pitao koji je grad u Hrvatskoj najbolji za život: Hrvati nahvalili Osijek!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:50 05.10.2021.

reci mu budi muški ne živi u laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije