Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispričao joj se

Suprug joj je rekao da ništa ne radi pa mu se osvetila: 'Dva dana nisam ništa čistila i spremala!'

Tik Tok
09.06.2023.
u 11:30

Očekivano, dva dana su bila dovoljna da u domu ove obitelji nastane kaos. Lindsay je na TikToku objavila video u kojem je pokazala kako je izgledala kuća nakon samo 48 sati

Lindsay Donnelly suprug je rekao da ništa ne radi, pa mu se ona odlučila javno osvetiti. Svoju osvetu podijelila je na Tik Toku, gdje je video uskoro postao viralan. Naime, Lindsay je nakon suprugove kritike odlučila zaista ništa ne raditi, odnosno prestati obavljati kućanske poslove. Dva dana zapravo nije učinila ništa, dopustila je da se suđe i rublje nagomilaju, a smeće ostane na podovima i radnim ploča, piše NY Post.

Zatim je otišla na djevojačko putovanje s kućom u takvom stanju. Očekivano, dva dana su bila dovoljna da u domu ove obitelji nastane kaos. Lindsay je na TikToku objavila video u kojem je pokazala kako je izgledala kuća nakon samo 48 sati, a njezin suprug je tada priznao svoju pogrešku. Vrlo brzo se ispričao za svoj komentar nakon što je vidio koliko njegova supruga zapravo radi. Ali ne prije nego što je video postao viralan i prije nego što su milijuni korisnika TikToka napali njegovo ponašanje.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift

“Ista stvar se dogodila i meni. Jučer sam podnijela zahtjev za razvod”, komentirala je objavu jedan korisnica TikToka. Druga je napisala: "Slama mi srce kad s lijepim, jakim ženama postupaju tako loše." “Moj suprug čisti po kući svaki put kad sam vani s prijateljicama. Tako on pokazuje da cijeni koliko se trudim održavati kuću urednom", dodala je treća.

Jedna korisnica TikToka rekla je: "Da je moj dečko rekao ovako nešto, jednostavno bih otišla." “Ja sam učinila suprotno i poslala mu sliku svaki put kad sam nešto napravila. Nakon dva dana je shvatio poruku” dodala je druga korisnica, dok su neki pisali kako je tužno što mu uopće mora pokazivati i dokazivati da ona zapravo nešto radi po kući.

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Komentara 2

ZU
Zurka
12:17 09.06.2023.

To mogu sa balavcima raditi, pokazao bih ja njoj put iz kuce, pa neka putuje, ali bez povratka.

MM
Mr.M
12:59 09.06.2023.

Kome bi ti pokazao? Svome psu, mački? Takvi kao ti ne mogu naći ženu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije