Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota iz nara

Supervoće koje briše godine

getty
Foto: Getty/Guliver
1/11
10.09.2012.
u 17:03

Nar se smatra jednim od najboljih prirodnih tretmana protiv starenja. Tajna je u dragocjenoj punicičnoj kiselini koja koži vraća mladolikost

Želite li vrhunski anti-age tretman, ne trebate ići dalje od šipka! Osobito je blagotvoran nar, poznat i kao dalmatinski šipak, mogranj, granat-jabuka... Ukusna crvena voćka puna sočnih sjemenki, koja dozrijeva početkom jeseni, multivitaminska je bomba koja organizmu daje moćnu energiju.

Drevni simbol zdravlja i plodnosti danas se naziva supervoćem zbog obilja blagotvornih tvari. Nar je bogat vitaminima A, B, C i E te mineralima: kalijem, fosforom, kalcijem, željezom, cinkom, selenom... a posebni su njegovi “aduti” snažni antioksidansi: polifenoli i dragocjena punicična kiselina (omega-5) koja snažno potiče imunitet i obnavljanje stanica.

Upravo je punicična kiselina među najmoćnijim anti-age sastojcima nara jer pomaže obnavljanju i jačanju kože. Tako sprečava nastanak bora i “pegla” one već postojeće, vraćajući koži čvrstoću i jedrinu.

Zbog jedinstvene kombinacije dragocjenih tvari nar je, kažu, najsveobuhvatniji prirodni tretman protiv starenja. Odlično njeguje i kosu, dajući joj više vitalnosti i volumena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije