Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeno ljetno voće

Super metoda: Evo kako najlakše oguliti breskve

Shutterstock
28.07.2021.
u 07:00

Priprema voćne salate jednostavnija je uz ovaj trik.

Voćne salate i kolači koji sadrže breskvu puno su ukusniji ako tu omiljenu ljetnu voćku prvo ogulimo. To može biti malo teži posao jer je koža breskve tanka i često dosta 'zalijepljena' za mesnati dio.

Ipak, postoji rješenje. Jedan lonac napunite vodom i stavite na vatru. Kada voda proključa, dodajte breskve i smanjite vatru. Ostavite ih u loncu oko pola minute i zato vrijeme napunite jednu zdjelu vodom i ledom. 

Nakon 30 sekundi ih prebacite u vodu s ledom. Kada se malo ohlade moći ćete ih oguliti bez problema - i spremne su za jelo ili pripremu deserta, prenosi tastesbetterfromscratch.com.

Patite se sa čišćenjem i režete ga na kolutove? Ma ne, pogledajte kako se jede ananas

1/2

Brojne ceste u Londonu poplavljene, pogođene i bolnice: "Nikada nisam vidio nešto slično"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije