Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste znali?

Super jednostavna fora za jeftiniju kupovinu na Asosu

ASOS
Foto: Asos
15.07.2016.
u 08:14

Jedan sasvim jednostavan trik uštedjet će vam poprilično novaca.

Mnogima je online kupovina postala jedini način kupovine odjeće ili obuće.

"Kupnja iz naslonjača" može nam uštedjeti puno novaca, ali i osigurati puno veći izbor. Još kada tome pridodate da ste od svog novog najdražeg modnog komada udaljeni tek nekoliko klikova, jasno je zašto mnogi danas sve češće biraju ovaj način kupnje. 

A trendseterice posebno vole britanski brand ASOS te svaki savjet oko jeftinije kupovine na njihovom web shopu, dobro je došao. 

Jedan sasvim jednostavan trik uštedjet će vam poprilično novaca.  

Šopingholičarke su otkrile kako na ASOS-u možete kupovati jeftinije samo ako obratite pažnju na to pod kojom valutom kupujete - kada odaberete odjevni predmet s cijenom u britanskoj funti platit ćete ga manje nego ako odaberete cijenu u američkim dolarima, piše portal Fashion.hr

Da, nevjerojatno, no da bismo vam dokazali kako je razlika poprilično značajna odabrali smo 2 odjevna komada te smo izlistali cijene u funtama i dolarima preračunatima u kune. Na žutom kombinezonu bismo uštedjeli gotovo 100 kuna, dok bi na prugastoj haljini u novčaniku ostavili 184 kune više. Spomenuta razlika u cijenama, naime, nema nikakve veze s Brexitom i iznenadnim padom funte, no na ASOS-u nisu objasnili zašto se ta razlika dogodila.

>>Iskoristite rasprodaje, ovo su haljine koje možete kupiti do 100 kuna

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:36 15.07.2016.

Neznam koliko vam je poznato da je tvorac ove vrste trgovanja gospodin Hrvoje Rupcic .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije