Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Studio Smijeha oganizira "Sprženi smijeh" u Zagrebu uz četiri odlične komičarke regije

Studio Smijeha
20.05.2024.
u 10:55

22. svibnja pržimo tugu i smijemo se do suza

Pripremite se za večer ispunjenu humorom i smijehom jer u Zagreb stiže "sprŽene" stand up comedy show! Ovaj jedinstveni događaj okupit će četiri istaknute komičarke iz regije: Marinu Orsag iz Hrvatske, Martinu Ipšu iz Slovenije, Mirandu Lončar iz Bosne i Hercegovine te Jelenu Mandarić iz Srbije. Događaj će se održati 22. svibnja u Kulturno-umjetničkom centru Travno (KUC Travno), s početkom u 20 sati.

Studio Smijeha, vodeći brand stand up komedije u regiji, ponosno predstavlja ove talentirane dame koje su već osvojile publiku diljem Hrvatske i šire svojim originalnim i humorističnim pristupom temama iz svakodnevnog života. Nakon uspjeha sa "Ladies night" showom, one dolaze s novim materijalom u showu "sprŽene", koji obiluje oštrim i crnohumornim šalama.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj cijeni od 10 eura na portalu ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr. Na dan događaja, cijena ulaznica iznosit će 13 eura. S obzirom na prethodne rasprodane nastupe, preporučujemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme i ne propustite ovu izvrsnu priliku za smijeh i zabavu.

Dodatne informacije i rezervacije ulaznica mogu se obaviti na web stranici ulaznice.hr ili na blagajni KUC Travno.

Vidimo se na "sprŽene" showu - gdje ćemo zajedno spržiti tugu i nasmijati se do suza!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije