Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
metar u ruke

Studija o veličini penisa koja govori o tome što zaista žene žele u krevetu

seksi muškarac
Foto: Shutterstock
1/2
10.06.2014.
u 21:16

Većina žena precijenila je veličinu što je dobra vijest za sve one muškarce koji strahuju da im je "mali".

Što žene žele?

Ako je suditi po posljednjem istraživanju provedenom na Sveučilištu Kalifornija o "centimetrima koji život znače", žene preferiraju jedno kad je u pitanju veza za jednu noć, a drugo kad je u pitanju veza za (cijeli) život.

No, nije stvar u veličini već o - opsegu. Studija je provedena nad 41 ispitanicom, a sve su one u ruke primile penise napravljene u 3D printeru pobojane u plavo. Red veličine? Dužine od 10 centimetara i 6,3 cm u obujmu do onih dužine oko 21,5 cm i obujma oko 18 cm.

Ukupno su isprobale 33 modela među kojima su morale izabrati jedan za ozbiljnu vezu i jedan za seks za jednu noć. Što se tiče dužine, nije bilo razlike, magična je brojka oko 16,5 cm.

Foto: screenshot/facebook

Razliku su napravile kod opsega i za seks za jednu noć poželjele deblji primjerak. Vagina naime ima mnogo živaca koji su osjetljivi na pritisak pa tako penis većeg opsega može približiti klitoris bliže vagini tijekom seksa što pospješuje doživljaj vrhunca. S druge strane, što je penis duži to se povećava mogućnost osjeta boli i neugode, kaže jedna od autorica studije Shannon Leung.

U drugom dijelu istraživanja dali su ženama penise pa ih ubacili kutiju. Morale su pronaći "svoj" primjerak među ostalima no pokazalo se da je većina žena precijenila veličinu i izabrala veći, što je dobra vijest za sve one muškarce koji strahuju da im je "mali".

>>Odlične vijesti za muškarce koji nisu zadovoljni svojim centimetrima

>>Visok, crn, zgodan? Evo što žene doista traže u muškarcu

Komentara 3

JA
james49
08:17 11.06.2014.

Vrlo poučan članak

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
16:48 30.07.2014.

ko kaj nek stim klima ,nema mu druge

LI
liliZG
10:17 13.06.2014.

??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije