Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasno

Studentica (23) je pala sa šestog kata svojeg stana dok je izvodila jogu

Twitter
27.08.2019.
u 10:52

Vodi aktivan život, a često vježba poze koje su opasne. Ovoga puta je jedna poza bila kobna

Iako vježba jogu, Alexa Terrazas iz Meksičke savezne države Nuevo León sada nije imala sreće. Opala je sa šestog kata, odnosno s visine od 25 metara dok je isprobala posebnu pozu, piše Lad Bible. Postoji i fotografija koja pokazuje njezin pad, a koja je ubrzo postala viralna

Foto: Twitter

Studentica je ubrzo prebačena u bolnicu i podvrgnuta je hitnoj operaciji koja je trajala 11 sati, slomila je oko 110 kosti u tijelu, a doktori su joj rekli kako vjerojatno neće moći hodati iduće tri godine. 

Susjedi su rekli kako su je i inače viđali kako vježba na balkonu i kako izvodi opasne poze koristeći balkonsku ogradu kao oslonac. Zaključeno je kako se ne radi o pogrešci gradnje i kako je balkon stabilan, nego se jednostavno dogodila nesreća. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode:

Ključne riječi

Komentara 14

AV
avalon22
12:09 27.08.2019.

Opala??? Vi to ozbiljno? 😱🤢

Avatar Kaladin
Kaladin
12:00 27.08.2019.

Opala opala

WB
Wiktor Ben
13:13 27.08.2019.

"Novinar" napiše: " Opala je sa šestog kata..." a lektor i urednik to objave? - Ili je novinar napisao "pala" u urednik i lektor ispravili u "opala"? - Možda su pak htjeli napisati "OTPALA"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije