Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na ovo trebate pripaziti

Stručnjakinja za odnose otkrila pet znakova da vaš partner 'tiho napušta' vezu: ‘To su loše vijesti’

Shutterstock
25.05.2023.
u 20:43

Kako tvrdi stručnjakinja, tihi prekid znači polagano odvajanje od vas i veze

Izraz "tiho odustajanje" postao je rašireniji u poslovnim krugovima, tj. ulaganje najmanje truda bez davanja otkaza, ali pokazalo se da se može primijeniti i na romantiku. Stručnjakinja za veze i odnose otkrila je pet znakova koji pokazuju da vaš partner tiho odustaje od vaše veze, piše The Sun.

Trenerica za veze Amanda otkrila je pet "crvenih zastavica" na koje trebate paziti kod svog partnera. Na svom Tik Tok računu @amandatwiggsjohns rekla je: “Tihi prekid znači polagano odvajanje od vas i veze. Osjećate li da se vaš partner postupno odvaja od vas? Došlo je do spore erozije emocionalne povezanosti i bliskosti, evo kako to sigurno znati..."

@amandatwiggsjohns Quietly quitting means a slow disengagement from you and the relationship. #marriagetips #marriageadvice #relationshiptips #amandatwiggsjohns #relationshipadvice #marriagehelp #marriagecoach #tipsforcouples #relationshipcoach ♬ original sound - RelationshipCoachAmanda

Kao prvi znak je navela da više ne osjećate njihovu ljubav, uključujući nježni dodir. Drugi znak je bio da ne obraćaju pažnju na vas niti se trude učiniti da se osjećate viđenima ili shvaćenima. Treći znak je da su zatvoreni i nemaju emocionalne veze s vama. Četvrti znak je da izbjegavaju razgovarati s vama o budućim planovima ili životnim snovima, a peti znak je da živite odvojenim, paralelnim životima i ne radite ništa zabavno zajedno.

Njezin video prikupio je veliki broj pregleda, a jedna je osoba napisala: “Tiho prekidam svoju vezu. Razgovarala sam s njim toliko puta o svojim potrebama, ali ih ignorira. Sad ću šutjeti, odustati i otići kad ga prebolim.” Amanda joj je odgovorila: “Svi moramo odlučiti što ćemo, a što nećemo tolerirati u svojim vezama.” U međuvremenu, jedan korisnik je napisao: "Uradio sam sve ovo i zamalo uništio svoju vezu."

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije